خبرگزاري شبستان: مودت اهل بیت (ع) کارت ورود به بهشت

727 1395/12/05

به گزارش پايگاه اطلاع رساني صابره، بازتاب برگزاري جلسه مورخ 24/5/90 (دوشنبه) كه در بخش تحول علوم انساني نمايشگاه قرآن برگزار شد، در خبرگزاري شبستان ، بدين شرح است:

کد خبر : ۵۹۵۵۹ ۲۱ : ۵۵ - 24/5/90 سرويس : قرآن و معارف
در نشست راهبردهای قرآنی تربیت مطرح شد:
مودت اهل بیت (ع) کارت ورود به بهشت
استاده حوزه و دانشگاه با بیان اینکه محبت اظهار عاشقی و صورت تلاش برای عاشقی است، مودت اهل بیت را یکی از شاخصه های بهشتیان عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار شبستان، زاهدی، استاد حوزه و دانشگاه در نشست راهبردهای قرآنی تربیت که در بخش تحول قرآن بنیان علوم انسانی نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد با بیان اینکه محال است کسی بدون برنامه ریزی به توفیق برسد، گفت: همه ما آرزو داریم آرامش داشته باشیم و جزوء متقین، مومنین و مطهرین باشیم اما دستیای به این آرزو نیازمند برنامه ریزی است.
زاهدی لازمه رسیدن به بهشت را داشتن یک برنامه مشخص و منظم در این دنیا دانست و افزود: کسانی اهل بهشت می شوند که در این دنیا به فکر بهشت باشند و برای رسیدن به آن برنامه داشته باشند و در مسیری تعیین شده به سوی آن گام بردارند. به هر حال وقتی کسی دعا می کند امام برای تحقق آن تلاش و حرکتی نمی کند از جانب خدا ندایی رسد که خود را مسخره کردی یا ما را.
وی با اشاره به ماه مبارک رمضان به عنوان ماه مهمانی خدا اظهار داشت: در ماه رمضان بر اثر گرسنگی فرصتی دست می دهد که بنشینیم و سرنوشت خود را بررسی و با خدای خود مناجات کنیم، این مناجات می تواند از روی متون خوانده شود و یا از فکر و دل خودمان به زبان جاری شود.
به اعتقاد این استاد حوزه و دانشگاه ماه مبارک و نورانی رمضان فرصتی مناسب و مغتنم برای انتخاب راه برنامه ریزیف کشف نقاط ضعف معنوی و کسب معارج و مراتب روحی است.
وی یکی از شاخصه های بهشتیان طبق آیات و روایات را مودت اهل بیت (ع) ذکر کرد و ادامه داد: محبت اظهار عاشقی و صورت تلاش در راه عاشقی است. پیامبر اکرم (ص) فرمودند "خروجی رسالت من جز مودت فی القربا نیست" در حقیقت می توان گفت که صورت کارت ورود به بهشت است.
زاهدی با بیان اینکه ماه رمضان فرصتی برای گفتگو با اهل بیت(ع) است، عنوان کرد: ما فکر می کنیم گریه کردن برای ائمه اطهاره(ع) د سالروز وفات آنها و شادی در سالروز ولادت ایشان یعنی دوست داشتن آنها و این را کافی می دانیم. اما آیا تاکنون با ائمه اطهار (ع) حرف زدیم و دلتنگ و بی تاب این عزیزان شدیم این ماه فرصت خوبی است که با حال و هوایی که پیدا می کنیم به گفتگو و در دل با امام معصوم(ع) بپردازیم.
وی با طرح این سوال که آیا مهمانی خدا یعنی سحری و افطاری خوردن و نماز و دعا خواندن تصریح کرد: این ماه مهمان و میزبان دارد خداوند میزبان و ما میهمان هستیم در این میهمانی قرار است میهمان و میزبان به هم برسند این نقطه وصال در مناجات و گفتگو میسر می شود.
به گفته این استاد حوزه و دانشگاه نشانه ورود به میهمانی خدا این است که انسان احساس نیاز به مناجات کند دلتنگ ائمه اطهار(ع) شود و غم و غصه بشریت را بخاطر اذیت و آزاری را که به ائمه اطهار و فرزندان آنها روا داشته اند بخورد.
وی معتقد است که شب های قدر اتفاق نمی افتد مگراینکه دل ما تکانی بخورد و بسوزد و در آن اتفاقی در آن بیافتد در این صورت اتصال با مبدا هستی رخ می دهد و شب قدر برای ما محقق می شود.
زاهدی با اشاره به نزول ملائک بر انسان ها خاطر نشان کرد: هر چه سعه صدر ما وسیع تر شود، ملائک به طور متکامل تری بر ما وارد می شوند آنها به شک اکمل و اجمل بر قلب رسول خدا و ائمه اطهار(ع) وارد شدند اما بر ما نازل می شوند یعنی کوچک می شوند زیرا ظرفیت ما بسیار کمتر از پیامبراکرم (ص) و امام معصوم است.
پایان پیام/

آدرس خبر در سايت خبرگزاري  شبستان

http://www.shabestan.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=1&Id=59559&Mode=

0 نظر