خلاصه گزارش جلسه 250 دوره آموزشی نظام شناسی
موضوع: وظیفه شیعیان بعد از عاشورا و شهادت امام حسین(ع) برائت و دوری جستن و فاصله گرفتن، از هرگونه شباهت و عنایت و محبت و پیروی از اعداء آل محمد(ص) است.لزوم برائت از اندیشهها، مدلها، رفاقتها، سیاستها و... دشمنان اسلام و اهلبیت(ع).دریچه ورود دشمن و نفوذ دشمن به خطوط داخلی و جبهه داخلی، ترک برائت از دشمنان اسلام است.
برخی از عناوین مطرح شده:
وظیفه شیعیان بعد از عاشورا و شهادت امام حسین(ع) چیست؟ شیعیانی که آرزو دارند ای کاش در رکاب حضرت بودند، حالا چه وظیفهای دارند؟
باید هر منبری و هر جلسهای که بعد از ایام عاشورا برای عزای امام حسین(ع) تشکیل میشود، صحبت از وظیفهی بازماندگان و جاماندگان از روز عاشورا مطرح شود.
محتوای اصلی بعد از شهادت امام حسین(ع) این است که حالا ما چه کنیم و وظایف ما چیست؟ این وظایف با صراحت از زیارت عاشورا طلب میشود. حالا که زیارت عاشورا به تمام اسرار عاشورا عنایت داشته وظیفهی بازماندگان را چه میفرماید؟
این فراز در زیارت عاشورا چند بار تکرار شده است:
بَرِئْتُ اِلَى اللَّهِ وَ اِلَیْکُمْ مِنْهُمْ وَ مِنْ اَشْیاعِهِمْ وَ اَتْباعِهِمْ وَ اَوْلِیائِهِمْ
معلوم میشود که برائت، دوری جستن، فاصله گرفتن، صف خود را از دشمنان جدا کردن، خودتکانی و خانهتکانی از هرگونه شباهت و عنایت و محبت و پیروی از اعداء آل محمد(ص)، جزو وظایف اصلی شیعیان بعد از شهادت امام حسین(ع) است.
شماها اگر بخواهید از این میدان مین سالم در بروید باید به شدت از آدمهای فاسد و پیروان آنها و دوستان آنها فاصله بگیرید. راهش برائت و دوری جستن از اصل دشمنان اسلام و یاران و پیروان و دوستان آنها است.
عجیب اینجاست که در زیارت عاشورا میفرماید: إِلَى يَوْمِ اَلْقِيَامَةِ. تا روز قیامت باید این پرهیز وجود داشته باشد. یک اتفاق تاریخی نیست که برای ۱۲۰۰ سال قبل باشد و تمام شود.
ما عزاداری "الی یوم القیامه" داریم و شبعیان بلد هستند و به این زیبایی عزاداری و سینهزنی کرده و لباس مشکی پوشیده و روضهخوانی میکنند و به خیابانها میآیند، گریه میکنند و... . اینها را شیعیان بلدند اما برائت را خیلی دستکم میگیرند. گویی برائت جزو زیارت عاشورا نیست!
برائت یک آیه الهی و دستور وحیانی و یک سنت اهلبیت(ع) است. یک سوره در قرآن به نام برائت داریم. برائت، از دستورات است.
ما در در بین برخی مسئولین و فرزندانشان، برائت نمیبینیم. خیلی از آنها با دشمنان اسلام رفیق هستند و رفت و آمد دارند. سلفی میگیرند! پس برائت چه شد؟ کجای برائت نوشته که میتوانی بچهات را به آمریکا و انگلیس و آلمان و... بفرستی دوره ببینند؟
انسان اگر برائت نداشته باشد، نصف دینش از دست رفته است. نصف انقلاب و نصف پیروزیها از دست رفته، نصف امنیت از دست رفته.
برائت اگر انجام نشود، دیدگاههای آدم را بر باد میدهد و سرمایههای انقلابی انسان را از بین میبرد. برائت نداشتن، نقش اصلی در ضربه زدن و نابود کردن انقلاب را دارد.
برائت یک اکسیر است. وقتی که تمام شهر به بیماریهای واگیردار مبتلا شوند اگر از واکسنها و سرمهای مربوطه استفاده نشود همه آنها از بین میروند. راه نجات آنها هم استفاده از واکسن برائت است.
فتنه ۸۸ نتیجه برائت نجستن و مبتلا شدن به ویروس است. به فرزندان و خاندان خود باید برائت از این فتنهها را یاد بدهیم.
برائت از بدو تاسیس قیام امام حسین(ع) و حتی از زمان رسول الله (ص) و طبق آیات قرآن یکی از اصول مسلّم اسلامی است:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ* لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ.
آنچه را شما میپرستيد من نمیپرستم.
با صراحت قرآن میفرماید که باید فاصله بگیرید. نه فقط از خودشان، بلکه حتی از اندیشههای آنان، از ماتعبدونِ آنها، از هرچه که آنها عبادت میکنند و اعتقاد دارند، باید فاصله بگیرید.
چون جامعه اسلامی برائت بلد نبودند، امثال شمر و یزید توانستند خلافت رسول الله(ص) را بر عهده بگیرند!
برائت که نباشد، دین و ایمان و غیرت از انسان فاصله میگیرد. برائت از هر جا که برود، شمر و یزید میآیند و پر میکنند. برائت نباید ترک شود. اگر برائت را ترک کنیم دشمنان میآیند.
دریچه ورودی دشمن و نفوذ دشمن به خطوط داخلی و جبهه داخلی، ترک برائت است. برائت یک درب و قفل ضد حریق است، هر کس این قفل را باز کند، درب را به روی دشمر و بیگانه باز کرده است. خدا به ما راه و چاه داده و برائت جلوی نفوذ دشمن را میگیرد.
خداوند ما را اهل برائت از دشمنان اسلام و اهل البیت(ع) بفرماید. برائت از مدلها و اندیشهها و رفاقت و معاملاتشان و سیاستشان و آموزشهایشان.
دانشگاه محل ارادت به اروپا و آمریکا است. متاسفانه افتخار پدر و مادرهاست که جواز ورود فرزندانشان به اروپا و آمریکا برای تحصیل داده شود...
0 نظر