صابره: گزارش جلسه 59 نظام‌شناسي

744 1395/12/10
صابره: گزارش جلسه 59 نظام‌شناسي

صابره: گزارش جلسه 59 نظام‌شناسي/ استاد زاهدي: قدرت نظام تبليغي به حدي است كه به رغم اوصافي كه رسول خدا(ص) درباره فضائل اميرالمؤمنين(ع) فرمودند، معاويه توانست حضرت علي(ع) را به دروغ نزد مردم، بي نماز و قاتل خليفه سوم معرفي كند/ جهان كفر و سكولار با نظام تبليغي، روز روشن را سياه نشان مي‌دهند و يك عده هم باور مي‌كنند/ پول و تفنگ و قدرت در صورتي فساد مي‌آورد كه دست افرادي باشد كه ولايت شيطان را داشته و در صدد آشتي با دشمن و كفار باشند/ «يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ» يعني نظام تبليغي

صابره: گزارش جلسه 59 نظام‌شناسي/ استاد زاهدي: قدرت نظام تبليغي به حدي است كه به رغم اوصافي كه رسول خدا(ص) درباره فضائل اميرالمؤمنين(ع) فرمودند، معاويه توانست حضرت علي(ع) را به دروغ نزد مردم، بي نماز و قاتل خليفه سوم معرفي كند/ جهان كفر و سكولار با نظام تبليغي، روز روشن را سياه نشان مي‌دهند و يك عده هم باور مي‌كنند/ پول و تفنگ و قدرت در صورتي فساد مي‌آورد كه دست افرادي باشد كه ولايت شيطان را داشته و در صدد آشتي با دشمن و كفار باشند/ «يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ» يعني نظام تبليغي

 به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني صابره، جلسه 59 دوره آموزشي "نظام شناسي" با حضور اساتيد و دانش پژوهان و عموم خواهران و برادران با سخنراني استاد زاهدي در روز پنجشنبه 2 بهمن 93 از ساعت 10 صبح تا  12 در محل دفتر مركزي مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره (س) برگزار شد.

جلسه با تلاوت آیات نوراني قرآن كريم آغاز گرديد. در اين جلسه استاد زاهدي مدير موسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره(س) به تشريح موضوع «كاركردهاي نظام تبليغي كفر و سكولار» پرداختند.

* قدرت نظام تبليغي به حدي است كه به رغم اوصافي كه رسول خدا(ص) درباره فضائل اميرالمؤمنين(ع) فرموده بودند، معاويه با نظام تبليغي خود توانست حضرت علي(ع) را  به دروغ نزد مردم، بي نماز و قاتل خليفه سوم معرفي نموده و مردم ديرفهم را بر عليه امام علي(ع) تحريك نمايد
- قدرت نظام تبليغي، آن‌چنان عظيم و مؤثر است كه مي‌تواند حكومتي را سرنگون كند، هر چند حق باشد و حكومتي را سر كار بياورد، هر چند باطل باشد.
- در صد سال اول اسلام (مقام معظم رهبري به آموزش اين دوره زماني تأكيد دارند، چرا كه خيلي از توطئه‌هاي امروز با آن زمان شباهت دارد)، آن‌قدر نظام تبليغي مؤثر بود كه توانست حكومت حضرت اميرالمؤمنين عليه‌السلام را سرنگون كند. اميرالمؤمنيني كه تربيت شده و عصاره معرفت رسول خدا(ص) بود و مدال‌هاي زيادي پيامبر اسلام(ص) به ايشان دادند:
«ذكر علي‏ عباده»(بحار الأنوار،ج‏36،ص370)
«علي‏ مع‏ الحق‏ و الحق مع علي يدور حيثما دار»(بحار الأنوار،ج‏10،ص432)
«ضربة على‏ يوم‏ الخندق افضل من عبادة امتى الى يوم القيامة»(إرشاد القلوب/ترجمه سلگى،ج‏2،ص78)
«أنا مدينة العلم و علي بابها»(الأمالي/طوسي، النص،ص559)
«أنا و علي‏ أبوا هذه الأمة»(علل الشرائع،ج‏1،ص127)    
يا در خطبه غديريه كه پيامبر گرامي اسلام(ص) با دو لب مبارك خود درباره حضرت علي(ع) فرموده‌اند: «خداوند تعالى مي‌‏فرمايد: من على را علم بين خود و خلقم قرار دادم. هر كس او را بشناسد مؤمن است، و هر كس او را انكار كند كافر است، و هر كس در بيعت او ديگرى را شريك كند مشرك است، و هر كس با ولايت او مرا ملاقات كند داخل بهشت مي‌‏شود، و هر كس با دشمنى او مرا ملاقات كند داخل آتش مي‌‏شود»(احتجاج طبرسى،ج1،ص66) پيامبر(ص) امر كرده‌اند كه حاضرين آن را به غائبين برسانند و اين مطالبي كه رسول خدا(ص) درباره حضرت علي(ع) گفته‌اند را ما بايد اولاً ياد بگيريم، سپس به نسل‌هاي بعد تا روز قيامت منتقل كنيم. وقتي رسول خدا(ص) امر كرده، مثل نماز براي ما واجب است.
در نهايت به رغم همه اين اوصافي كه رسول خدا(ص) درباره فضائل اميرالمؤمنين(ع) فرموده بودند يا در خطبه غدير مطرح كرده بودند، معاويه با نظام تبليغي خود توانست حضرت علي(ع) را به دروغ نزد مردم، بي نماز و قاتل خليفه سوم معرفي نمايد و با ادعاي اينكه خونخواه عثمان است، مردم دير فهم را بر عليه امام علي(ع) تحريك نمايد. مثل همين حالا كه مدعيان تقلب در انتخابات 88 خودشان اقرار كرده‌اند كه تقلبي در كار نبوده اما هنوز عده‌اي ديرفهم، خيال مي‌كنند كه در انتخابات 88 تقلب شده است! اين مثال‌ها اهميت و تأثيرگذاري نظام تبليغي و بهره‌برداري از آن توسط دشمنان را از صدر اسلام تاكنون نشان مي‌دهد.

* جهان كفر و سكولار با نظام تبليغي، روز روشن را سياه نشان مي‌دهند و يك عده هم باور مي‌كنند
- معاويه با همين نظام تبليغي، نتيجه جنگ را در مراحلي كه امام علي(ع) در آستانه پيروزي بود، با بردن قرآن به سر نيزه‌ها تغيير داد و توسط عمروعاص، حكميت را مطرح كرد و پيروز شدند.
- جهان كفر و سكولار با نظام تبليغي، روز روشن را سياه نشان مي‌دهند و يك عده هم باور مي‌كنند.
- اكنون دشمنان ما به جد روي نظام تبليغي كار مي‌كنند. مثلاً 9دي، روزي بود كه اصالت و اصول‌گرايي ملت ايران را زنده كرد اما با تبليغ در آن شبهه مي‌اندازند و آن را عامل اختلاف و تفرقه مي‌دانند! اختلاف با شيطان را عامل تفرقه ذكر مي‌كنند!
- در ايام قبل از كودتاي 28 مرداد، مردم در شعارهاي خود مي‌گفتند كه "اجنبي دِق كند، دِق كند، دِق* زنده باد دكتر مصدق". اما دشمن با تبليغات خود و اختلاف افكني و... مصدق را دادگاهي كرد و در حالي كه شاه از كشور فرار كرده بود، مصدق نظام شاهنشاهي را قبول و امضا كرد! چراكه تبليغات روي مصدق اثر گذاشته بود.

* پول و تفنگ و قدرت در صورتي فساد مي‌آورد كه دست افرادي باشد كه ولايت شيطان را داشته و در صدد آشتي با دشمن و كفار باشند/ تا ولايت دست خداست، پول و قدرت و تفنگ، وسيله پيروزي راه خدا و نجات و روشنايي است
- با تبليغات غلط، عنوان مي‌كنند كه پول و تفنگ و قدرت، فساد مي‌آورد. در حاليكه اگر پول و تفنگ و قدرت در خدمت سياست  آمريكايي بود و رهبري فكري توسط اوباما بود، فساد مي‌آورد. ولي اگر پول و اسلحه و قدرت در دست نبي اكرم(ص) بود، ايشان مي‌تواند حكومت اسلامي تشكيل دهد، چرا كه نبوت و علم را خود حضرت(ص) دارند ولي براي تشكيل حكومت، به پول و قدرت نياز است. لذا اگر نبي اكرم(ص) پول و قدرت و تفنگ داشت، فاسد بودند؟ آيا خدواند دستور پرداخت ماليات براي تأمين بودجه حكومت اسلامي را نداده‌اند: «يُؤْتُونَ الزَّكاة»(مائده:55). آيا آيه «النَّبِيُّ أَوْلى‏ بِالْمُؤْمِنينَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ»(احزاب:6) به معني قدرت نيست؟ چقدر آيه درباره جهاد داريم؟ آيا خداوند نفرموده‌اند كه: «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا قاتِلُوا الَّذينَ يَلُونَكُمْ مِنَ الْكُفَّارِ وَ لْيَجِدُوا فيكُمْ غِلْظَة»(توبه:123) دشمنان و كفار بايد احساس كنند كه شما سخت و غيرقابل نفوذ و غيرقابل تسليم هستيد.
- «وَ لْتَكُنْ مِنْكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ»(آل عمران:104) بايد شما امر به معروف و نهي از منكر را شروع كنيد و محكم بايستيد. «وَ لْيَأْخُذُوا أَسْلِحَتَهُم‏»(نساء:102) شما بايد تفنگ داشته باشيد و دائماً در حال آماده‌باش باشيد تا به شما شبيخون نزده و غافلگيرتان نكنند. آيا اگر طبق آيه «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ»(انفال:60)، عمل كنيم، فساد به همراه مي‌آورد؟ لذا بر اساس قرآن پول بايد داشته باشيم، نيرو بايد داشته باشيم، تفنگ بايد داشته باشيم تا در برابر دشمنان بتوانيم مقاومت كنيم، حال چرا با تبليغات غلط، خلاف اين موضوع را به مردم مي‌گوييد و آنها را منحرف مي‌كنيد؟ قرائن نشان مي‌دهد كه منظورشان بر عليه سپاه است. قرآن مي‌فرمايد كه با كفار رفيق نشويد، لذا بايد به دنبال فساد در هيأت وزرا و ديپلمات‌ها بود، كداميك از اين‌ها در سامرا شهيد شده‌اند؟ كداميك از اينها در قنيطره شهيد شده‌اند؟ كداميك از اينها در دفاع از حرم حضرت زينب(س) شهيد شده‌اند؟ به بركت اقتدار موشكي و برد موشكهاست كه امنيت برقرار است و كشاورز مي‌تواند توليد كند. سپاه بازوي رهبر انقلاب است كه مي‌بينيم با تبليغات غلط مورد هجمه قرار مي‌گيرد.
- «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَ مِنْ رِباطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَ عَدُوَّكُم‏»(انفال:60) قدرت بدون تفنگ و پول و نفر كه نمي‌شود.
- قرآن مي‌فرمايد: «اللَّهُ وَلِيُّ الَّذينَ آمَنُوا»(بقره:257)  تا ولايت دست خداست، پول و قدرت و تفنگ، وسيله پيروزي راه خدا و نجات و روشنايي است، اما اگر ولايت دست شيطان و دست آشتي‌كنندگان با دشمن و كفار باشد،آن موقع بايد از فساد ترسيد.
- آيات زيادي در قرآن درباره قتال و سلاح و آماده‌باش نظامي در برابر دشمنان وجود دارد.

* «لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّين‏» دو معني دارد: يك وجه آن آموزش حوزوي و آموختن احكام و... است، وجه ديگر آن آموختن اسرار دين‌داري است، يعني روح دين‌داري و روح ولايتِ الله و ولايت رسول خدا(ص) و ولايت فقيه در برنامه‌ها شكل بگيرد
- «فَلَوْلا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طائِفَةٌ لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّين‏»(توبه:122) خداوند امر فرموده‌اند كه هر قشري در جامعه از جمله قشر داشمندان و دانشجويان، قشر كسبه و تجار، قشر معلمين، قشر صنعت‌گران و... اسرار دين را بايد ياد بگيرند. راه دين‌داري را بايد ياد بگيرند. منظور از تفقه در دين، اين نيست كه لزوماً همه طلبه و فقيه بشوند، بلكه اين است كه اسرار دين‌مداري را بفهمند.
- «لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّين‏» دو معني دارد: يك وجه آن آموزش حوزوي و آموختن احكامي مثل طهارت و غسل و... است. وجه ديگر آن آموختن اسرار دين‌داري است. يعني روح دين‌داري در وجودشان جا بيفتد. روح ولايتِ الله و ولايت رسول خدا(ص) و ولايت فقيه در برنامه‌ها شكل بگيرد. امام حسين(ع) در كربلا فلسفه قيام خود را چنين شرح دادند: «أيها الناس إن رسول الله صلى الله عليه و آله و سلم قال: من رأى سلطانا جائرا مستحلا لحرم الله ناكثا لعهد الله مخالفا لسنة رسول الله صلى الله عليه و آله يعمل في عباد الله بالاثم و العدو ان فلم يغير عليه بفعل و لا قول كان حقا على الله أن يدخله مدخله»(تحف‌العقول:ص505) حضرت امام حسين(ع) مي‌دانستند كه احكام فقهيه شرعيه بسيار ارزشمند است، ولي اگر اصل دين از بين برود، از اين احكام هم چيزي نخواهد ماند. لذا «لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّين‏» يعني راه اولياء خدا را برويد. راه ائمه اطهار(ع) را برويد. اگر سلطان جائر ديديد، اگر امورخارجه منحرف ديديد، اگر سياست‌هاي منحرف ديديد و بلند نشديد و امر به معروف و نهي از منكر نكرديد، همه چيزتان از بين مي‌رود، حوزه‌هاي علميه هم از بين مي‌رود.

* «يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ» يعني نظام تبليغي
- با نظام تبليغي يك حكومتي با ريشه‌داري جمهوري اسلامي را مي‌توان زمين‌گير كرد. تلاش دارند تا براي ورود دشمن و ترويج فساد، فيلتر را برداشته و براي خدا و امر به معروف، فيلتر بگذارند!
- بايد نظام تبليغي خودمان را فعال كنيم. مساجد، نمازجمعه‌ها، حسينيه‌ها، منابر، هيأت‌ها، خانواده‌ها، سايت‌ها و... فعال شوند.
- اصل مظلوميت ائمه اطهار(ع)، مهندسي ظلم و جور و طراحي فكري ظلم و جور است: «فلعن اللّه اُمَّةً اسّست اساس الظلم و الجور»(زيارت عاشورا) چراكه پس از آن «دفعتكم عن مقامكم و ازالتكم عن مراتبكم التي رتبكم الله فيها» است. يعني قداست شكني و حرمت شكني. زايل كردن مقامي كه خداوند به ائمه اطهار(ع) داده است.
- اكنون جنگ ما با دشمن، جنگ تبليغي است. به دليل اينكه ما حق را مي‌گوييم، اگر تلاش كنيم، در جنگ پيروز خواهيم شد.
-«يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ» يعني نظام تبليغي. بايد نظام امر به معروف را سامان داد. نظام تبليغي اسلام، خيلي قوي است چراكه عبادتي بالاتر از امر به معروف و نهي از منكر نيست... .

لازم به يادآوري است كه ان‌شاءالله هر هفته پنجشنبه ها از ساعت 10 تا12 صبح كلاس‌هاي دوره آموزشي نظام شناسي برگزار مي‌شود.
سي‌دي هاي صوتي اين جلسات براي بهره‌برداري دانش پژوهان، تهيه شده و در اختيار آنان و ساير علاقمندان قرار مي‌گيرد.
حضور در كلاس‌هاي دوره آموزشي نظام شناسي، پس از ثبت نام حضوري، براي عموم خواهران و برادران بلامانع است.

مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره سلام الله عليها

0 نظر