صابره: گزارش جلسه 39 نظامشناسي
صابره: گزارش جلسه 39 نظامشناسي/ استاد زاهدي: مبناي روابط بينالملل در اسلام، حق است و در جهان كفر و سكولار، باطل است/ مشخصات باطل بر اساس قرآن: تاريك و مبهم، مبدأ پيدايش شهوات و هواي نفس، خلاف علم حقيقي و نورانيت و بصيرت، همچون سراب و حباب فريبنده، بي پايه و بي دوام و از جنس دروغ و فريب.../ مأموریت روابط بین الملل از نگاه اسلام، عدل و قسط و از نگاه کفر و سکولار، ظلم و جور است/ رهبري از نگاه اسلام، «ولایت» است و از نگاه جهان كفر و سكولار، «مديريت» است
صابره: گزارش جلسه 39 نظامشناسي/ استاد زاهدي: مبناي روابط بينالملل در اسلام، حق است و در جهان كفر و سكولار، باطل است/ مشخصات باطل بر اساس قرآن: تاريك و مبهم، مبدأ پيدايش شهوات و هواي نفس، خلاف علم حقيقي و نورانيت و بصيرت، همچون سراب و حباب فريبنده، بي پايه و بي دوام و از جنس دروغ و فريب.../ مأموریت روابط بین الملل از نگاه اسلام، عدل و قسط و از نگاه کفر و سکولار، ظلم و جور است/ رهبري از نگاه اسلام، «ولایت» است و از نگاه جهان كفر و سكولار، «مديريت» است
به گزارش پايگاه اطلاعرساني صابره، جلسه 39 دوره آموزشي "نظام شناسي" با حضور اساتيد و دانش پژوهان و عموم خواهران و برادران با سخنراني استاد زاهدي در روز پنجشنبه 6 شهريور 93 از ساعت 10 صبح تا 12 در محل مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره (س) برگزار شد.
جلسه با تلاوت آیات نوراني قرآن كريم آغاز گرديد. در اين جلسه استاد زاهدي مدير موسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره(س) به موضوع «روابط بین الملل از نگاه جامعۀ کفر و سکولار و جهان اسلام» پرداختند. در ادامه رئوس مطالب تدريس شده به صورت خلاصه عنوان ميشود:
* مبناي روابط بينالملل در اسلام، حق است و در جهان كفر و سكولار، باطل است/ شاخصههاي باطل در منافع جهان كفر و سكولار مشهود و متجلي است
- همانگونه که در جلسه گذشته مطرح شد، روابط بین الملل حداقل دارای هشت نوع رشته میباشد که هر کدام، سازمانها و تشکیلات عظیمی را در بر میگیرد، این روابط شامل؛ روابط علمی، روابط فرهنگی، روابط سیاسی، روابط اقتصادی و تجاری، روابط پولی و بانکی، روابط دفاعی، روابط حقوقی و روابط مدیریت بین الملل است. یکی از سؤالات مطرح شده در جلسۀ گذشته این بود که نظام جهان کفر و سکولار روابط خود را با چه مبنایی تعریف نموده است و آن را بر چه اساسی شکل می دهد و نظام اسلامی روابط خود را بر چه مبنایی شکل خواهد داد؟
مبنای روابط بین الملل در اسلام حق است یعنی منافع در اسلام مشخصاتی دارد که شاخص های آن با تعریف حق تطبیق میکند به عبارتی ویژگیهایی که در حق وجود دارد در کلید واژه منافع در نگاه اسلام نیز متجلی است.
با توجه به ویژگی های حق و مأموریت های حق كه در جلسه قبل(جلسه38) گفته شد، مشاهده می شود که تمام منافعی که در اسلام مطرح است همه نشانههای حق را با خود داشته و فرزند حق است. یعنی اگر حق نظم است آن منفعت هم نظم است، اگر حق روشن و معروف است آن منفعت هم روشن و معروف است. اگر حق راهنمای عقل مهذب است آن منفعت هم بر مبنای عقل مهذب است. اگر حق امام و مرشد است آن منفعت هم امام و مرشد است، اگر حق زمینه ساز نشاط است آن منفعت هم زمینه ساز نشاط است، اگر حق زمینه ساز قسط و عدل است، منافع اسلامی قرآنی هم زمینه ساز قسط و عدل است و اگر حق زمینه ساز دوستی و مهربانی است منافع اسلامی و قرآنی زمیه ساز دوستی و مهربانی است. یعنی تمام نقاط وجودی منافع در هر عرصهای با حق تطبیق میكند، بنابراین منافع در کسب و كار، در مدیریت، در سیاست، در تعلیم و تربیت و... همه نشانی حق را دارند. اما این نشانیها در منافع کفر و سکولار وجود ندارد و منافع غرب ظاهرش مانند حباب و سراب است که به حقیقت شبیه بوده اما پوچ و تو خالی است. در نتیجه از منافع آنها جز خطر، ضرر و نابودی با وجود ظاهر فریبنده، خبری نیست.
با توجه به ویژگی های منافع کفر و سکولار و مأموریت های منافع غربي كه در جلسه قبل(جلسه38) گفته شد، مشخص ميشود كه در جهان کفر منافع ویژگی های حق را ندارد و بر اساس باطل است. يعني شاخصههاي باطل در منافع جهان كفر و سكولار مشهود و متجلي است.
* مشخصات باطل بر اساس قرآن: تاريك و مبهم، مبدأ پيدايش شهوات و هواي نفس، خلاف علم حقيقي و نورانيت و بصيرت، همچون سراب و حباب فريبنده، بي پايه و بي دوام و از جنس دروغ و فريب...
1- باطل مبهم است.
2- باطل تاریک است.
3- باطل خلاف عقل مهذب يا عقل قدسي است.
4- باطل مبدأ میل در پیدایش شهوات و هوی نفس است.
5- باطل مبتنی بر اوهام است و بر هيچ منطقي استوار نيست.
6- باطل خلاف علم حقیقی و نورانیت و بصیرت است.
7- باطل خلاف برهان و منطق است.
8- باطل فضای تردد و عمليات شیطان است.
9- باطل بدون عمق و ظاهر فریب است.
10- باطل مثل حباب و سراب است.
11- باطل از جنس دروغ و فریب است.
12- باطل بی پایه و بی دوام است.
13- باطل موجب اختلاف است.
14- باطل موجب جنگها و خونریزیهاست.
* مأموریت های باطل
باطل زمینه ساز اختلاف و درگیری است، زمینه ساز هوش و هیجان نفسانی است، زمینه ساز بحرانهاست.
* آيه مذاكره
«لا يَنْهاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذينَ لَمْ يُقاتِلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَ لَمْ يُخْرِجُوكُمْ مِنْ دِيارِكُمْ أَنْ تَبَرُّوهُمْ وَ تُقْسِطُوا إِلَيْهِم»(ممتحنه:8)
بدين مفهوم كه خداوند ما را از مذاكره و مفاهمه نهي نميكند، البته با كساني كه كودكان و زنان را در غزه نكشته باشند، حادثه 7 تير را به وجود نياورده باشند، 8 سال جنگ را تحميل نكرده باشند، با اساس دين و انقلابمان مشكل نداشته باشند، مسلمانان را از خانه خود(فلسطين و ميانمار) بيرون نكرده باشند و... . اگر اين شرايط را داشتند، عادلانه و با قسط با آنها ميتوان مذاكره كرد. در حال حاضر اوباما گفته كه قبل و بعد از مذاكرات، با اسرائيل مشورت ميكند. حال، آيا ميشود با اسرائيل، بازي برد-برد داشت؟!
- از ضرورت های شناخت نظام این است که بر هر فرهیختهای لازم است تا نظامات دشمن را شناخته و متوجه آسیبهای آن شود و از سوی دیگر نظام اسلامی را نیز بشناسد و منافع آن را بداند. زیرا هم اکنون با وجود آن که دشمن حضور فيزيكي ندارد، اما نظاماتش نه تنها باقی مانده بلکه روز به روز در حال توسعه می باشد و از طریق آن نظاماتش در کشور ما مسلط است. مانند نظام بانکی، نظام رسانهای و...
سه شاخصه روابط بينالملل از ديدگاه اسلام و كفر و سكولار
الف)
* مأموریت و مبنای روابط بین الملل از نگاه اسلام، عدل و قسط و از نگاه کفر و سکولار، ظلم و جور است
- مأموریت و مبنای روابط بین الملل از نگاه اسلام، عدل و قسط می باشد.
- مأموریت و مبنای روابط بین الملل از نگاه کفر و سکولار، ظلم و جور است.
جور به معني تبعیض و رانت خواري و حق كُشي است. جائر، فردي است که به نفع شخص خاص، حقوق دیگران را زیر پا میگذارد. از این رو اشخاصی که پارتی بازی میکنند جائر میباشند.
ب)
* صف بندي در نگاه اسلام حزب الله است و در نگاه کفر و سكولار، حزب الشیطان است
- در روابط بينالملل، صف بندي وجود دارد. صف بندي در نگاه اسلام حزب الله است و در نگاه کفر و سكولار، حزب الشیطان است. در صف بندي اسلام تمام ویژگیهای عدل و قسط و حق و حقیقت متجلی میباشد و در صف آرایی کفر تمام ویژگیهای باطل متجلی است.
ج)
* رهبري از نگاه اسلام، «ولایت» است و از نگاه جهان كفر و سكولار، «مديريت» است
- در روابط بينالملل موضوع رهبري وجود دارد. رهبري از نگاه اسلام، ولایت است. «اللَّهُ وَلِيُّ الَّذينَ آمَنُوا»(بقره:257) رهبري از نگاه جهان كفر و سكولار، مديريت است.
ولي به معني پرستار و سرپرست، دلسوز، مرشد، روزي ده، هادي، فرمانده، دوست صميمي، مدافع و... است. اما مدير، اين معاني را در بر نميگيرد و بین مدیر و مُدار هیچ گونه رابطهای برقرار نمی باشد. وليّ مراقب ماست و ما را راهنمايي ميكند اما مدير به دنبال حقوق خودش است. نمونه عینی ولیّ دلسوز، وجود مبارک حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) است... .
لازم به يادآوري است كه انشاءالله هر هفته پنجشنبه ها از ساعت 10 صبح تا 12 كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي برگزار ميشود.
سيدي هاي صوتي اين جلسات براي بهرهبرداري دانش پژوهان، تهيه شده و در اختيار آنان و ساير علاقمندان قرار ميگيرد.
حضور در كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي، پس از ثبت نام حضوري، براي عموم خواهران و برادران بلامانع است.
مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره سلام الله عليها
0 نظر