صابره: گزارش جلسه 15 نظام‌شناسي

778 1395/12/08
صابره: گزارش جلسه 15 نظام‌شناسي

صابره: گزارش جلسه 15 نظام‌شناسي/ استاد زاهدي: حضور در داووس به معني پذيرفتن نظام‌هاي غربي است/نظام تجاري و اقتصادي ما باید مطابق و متناسب با «أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّكاة» باشد، نه مطابق نشست داووس/قرار گرفتن در سیستم دهکده جهانی یعنی حرکت در جهت نظام غربی/ضربه علمای سوء به نظام جمهوری اسلامی/  تغيير فرهنگ يك ملت در گرو تاثيرگذاري روي مبانی نظام فرهنگي (تفکر، اعتقادات و رفتار) آن ملت است

صابره: گزارش جلسه 15 نظام‌شناسي/ استاد زاهدي: حضور در داووس به معني پذيرفتن نظام‌هاي غربي است/نظام تجاري و اقتصادي ما باید مطابق و متناسب با «أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّكاة» باشد، نه مطابق نشست داووس/قرار گرفتن در سیستم دهکده جهانی یعنی حرکت در جهت نظام غربی/ضربه علمای سوء به نظام جمهوری اسلامی/  تغيير فرهنگ يك ملت در گرو تاثيرگذاري روي مبانی نظام فرهنگي (تفکر، اعتقادات و رفتار) آن ملت است

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني صابره، جلسه پانزدهم دوره آموزشي "نظام شناسي" با حضور اساتيد و دانش پژوهان و عموم خواهران و برادران با سخنراني استاد زاهدي در روز پنجشنبه 17 بهمن 92 از ساعت 10 صبح تا 12 در محل مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره (س) برگزار شد.

جلسه با تلاوت آیات نوراني قرآن كريم آغاز گرديد. در اين جلسه استاد زاهدي مدير موسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره(س) حول محور شناخت نظام کفر و سکولار و ساختار نظام فرهنگی سخنرانی کردند. گزيده‌اي از مطالب تدريس شده در اين جلسه:
- ضرورت شناخت نظام های کفر و سکولار و دریافت چگونگی یارگیری این نظا‌م‌ها از یاران انقلاب و تبدیل آنها به مخالفان انقلاب.
- آنچه در مباحث نظام شناسی مورد تاکید می باشد بر سه پایه است: بازسازی نظام ها، تقویت نظام ها، تاسیس نظام های اسلامی.
- با توجه به آيه شريفه «إِنَّ الَّذينَ قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلائِكَةُ أَلاَّ تَخافُوا وَ لا تَحْزَنُوا وَ أَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتي‏ كُنْتُمْ تُوعَدُون‏»(فصلت:30)؛ «رَبُّنَا اللَّهُ» را پیامبر اکرم (ص) و امام خمینی (ره) و شهدا، بيان فرمودند. «ثمّ استقاموا» را ائمه معصومین علیهم السلام ایستادگی کردند و ما باید مانند آنها، پرچم استقامت را برافراشته نگه داریم و را هی را که شهدا و بزرگان ما رفتند، ادامه دهيم.
- تفاوت مفهوم "تفکّر" و "فکّر": منظور از «تفکّر» سنجیدن اوضاع زمانه ونتیجه گیری براساس این سنجش و در انتها برنامه ریزی کردن است. منظور از «فکّر» اين است كه بدون توجه به اوضاع زمانه، برنامه ریزی صورت گيرد.
- برای ایام الله ها مثل راهپيمايي 22 بهمن، برنامه ریزی توسط مسئولین سازمان تبلیغات اسلامي و وزارت ارشاد ضرورت دارد تا اهداف اصلي شركت در اين راهپيمايي‌ها فراموش نشود. يكي از اهداف راهپیمایی 22 بهمن آمادگي مردم برای شهادت در راه خداست. در حال حاضر عملكرد برخي از سازمان‌ها يا نهادها براي 22 بهمن، صرفاً چاپ و تكثير پوستر با تيراژ بالا يا  ایجاد غرفه‌هایی است که چند نفر نوازنده در آن می‌نوازند تا دختر بچه ها سرود بخوانند.
- داووس مرکز سرمایه داری جهانی صهیونیست است و آنقدر سیاسی است که به شیمون پرز جایزه صلح جهانی می‌دهد؛ بعضی مسئولین در آن شرکت کرده اند و توجیه می کنند که نمی شود اقتصاد کشور رشد کند ولی ارتباط با سیستم سرمایه داری جهانی پیدا نکرد كه این به معنی پذیرفتن نظام های غربی است.
- نظام تجاري و اقتصادي ما باید مطابق و متناسب با «أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّكاة»(بقره:277) باشد نه مطابق نشست داووس.
- «آتَوُا الزَّكاة» یعنی نظامات سرمایه داری اسلامی را سامان دهیم و ربا را که هم اکنون در نظام بانکداری تجاری و اقتصادی ما حاکم است، برداریم.
- «أَقامُوا الصَّلاةَ» یعنی نظام تربیتی طراحی کنیم که بچه ها سر نماز جماعت بیایند.
- نظام غرب زیرساخت های کشورهای اسلامی را از بين مي‌برد و نمي‌گذارد هیچ کشور اسلامی سر جای خود باشد مانند سوریه، مصر، لیبی و... .
- قرار گرفتن در سیستم دهکده جهانی یعنی حرکت در جهت نظام غربی. یعنی باید کدخدا را بشناسی و نظام او را بپذیری.
- پیامبر اکرم (ص) فرمودند: بیشترین ترسی که از امت خود دارم از علمای سوء است. در حال حاضر علمای سوء به نظام جمهوری اسلامی ضربه می زنند.
- بی تابی برای امام زمان (عج) که در دعای ندبه می خوانیم:«هل قذیت عین فساعدتها عینی علی القذی» به این معنی است که باید دین و نمادهای دین زنده شوند.
- راه گم شود، ديد جامعه سطحي شده و اگر کسی بگوید قیمت دلار را کنترل می کند، به او رأی می دهند.
- نظام فرهنگی به دو بخش مبانی و صنایع تقسیم می شود.
       • مبانی شامل تفکر، اعتقاد و رفتار می باشد. پس هرگاه بخواهیم فرهنگ ملتی را تغییر دهیم در واقع باید تفکر، اعتقادات و رفتار آنها را عوض کنیم.
      • صنایع یک صنعت است؛ یعنی خودشان تشکیلات و عوامل فرهنگی هستند و مأموریت سازماندهی مبانی را دارند. مانند: تلویزیون، فرهنگسرا ها، مطبوعات و... . يك سازماندهی فرهنگی است که تشکیلات را سازماندهی می کند.
- نظام فرهنگی می تواند به سوی نظام کفر و سکولار پیش رود یا به سوی فرهنگ اسلامی.
- نظام فرهنگ اسلامی به سوی حیا، محبت، ترحم، صداقت و... پیش می رود.
- نظام فرهنگ اسلامی شامل زیرنظامات زیر می باشد:
فرهنگ تولید، فرهنگ مصرف، فرهنگ سرمایه‌داری، فرهنگ توزیع، فرهنگ ساده زیستی، فرهنگ ارتباط، فرهنگ اعتقادی، فرهنگ پیرایش و تجملات، فرهنگ ادارات، فرهنگ روابط زن و مرد، فرهنگ ازدواج، فرهنگ هنر، فرهنگ سیاسی، فرهنگ علمی و... .

لازم به يادآوري است كه ان‌شاءالله هر هفته پنجشنبه ها از ساعت 10 صبح تا 12  كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي برگزار مي‌شود.
سي‌دي هاي صوتي اين جلسات براي بهره‌برداري دانش پژوهان، تهيه شده و در اختيار آنان و ساير علاقمندان قرار مي‌گيرد.
ثبت نام و حضور در كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي، براي عموم خواهران و برادران بلامانع است.

مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره سلام الله عليها

0 نظر