صابره: گزارش جلسه ششم دوره نظام شناسي

706 1395/12/08
صابره: گزارش جلسه ششم دوره نظام شناسي

صابره: گزارش جلسه ششم دوره نظام شناسي/ استاد زاهدي: گزينه روي ميز دشمن، نظام علمي آنهاست كه بركشور ما مسط شده است/راهبرد، راههاي نجات است كه در مراكز تحقيقاتي كشف و استخراج مي‌شود و با برنامه‌ريزي دقيق، كاربردي و اجرايي مي‌گردد/معني تكثرگرايي اين است كه عقيده هر كس براي خودش محترم است حتي اگر خائن يا فسادگر يا برانداز باشد!

صابره: گزارش جلسه ششم دوره نظام شناسي/ استاد زاهدي: گزينه روي ميز دشمن، نظام علمي آنهاست كه بركشور ما مسط شده است/راهبرد، راههاي نجات است كه در مراكز تحقيقاتي كشف و استخراج مي‌شود و با برنامه‌ريزي دقيق، كاربردي و اجرايي مي‌گردد/معني تكثرگرايي اين است كه عقيده هر كس براي خودش محترم است حتي اگر خائن يا فسادگر يا برانداز باشد!

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني صابره، جلسه ششم دوره آموزشي "نظام شناسي" با حضور اساتيد و دانش پژوهان و عموم خواهران و برادران با سخنراني استاد زاهدي در روز پنجشنبه 30/8/92 از ساعت 10 صبح تا اذان ظهر در محل مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره (س) برگزار شد.
جلسه با تلاوت آیات نوراني قرآن كريم آغاز گرديد. مطالب مطرح شده در اين جلسه توسط استاد زاهدي، شامل سه بخش مي‌باشد كه در ادامه به صورت خلاصه، ذكر مي‌گردد:

1- بخش اول: تشريح ادامه شاخص‌هاي نظام علمي سكولار
(شاخص 1تا9 در جلسه 25/7/92 مطرح شده است)
10- علوم جديد در عقلانيت ذهني يا زيستي، محدود شده است. به همين دليل با روش حسي مي‌توان اين علوم را مطرح كرد. معيار اين علوم هم اثبات آزمايشگاهي يا اثبات رياضي و... است.
11- علوم جديد براي اداره جهان، برنامه دارد. بورسيه و سمينار و دوره هاي تخصصي و فوق تخصصي دارد. ضعفهاي خود را پنهان يا برطرف مي‌كند. براي همه اقشار، طرح و برنامه دارد.
12- داراي تشكيلات بسيار عظيمي است. رسانه هاي مختلف و شبكه هاي ماهواره اي و... در اختيار دارد.
13- داراي ديپلماسي خاصي است و كشور هدف را به خود وابسته مي‌كند.
14- علوم جديد از اخلاق تهي است. اخلاق نسبي را حاكم كرده است. در نظر آن، همجنس‌بازي منفي نيست و ارزش‌گذاري منفي نمي‌شود. براي منافع، لطمه به محيط زيست مي‌زند. مجوز ضربه به اقتصاد كشورهاي هدف را صادر مي‌كند. مجوز آزمايش‌هاي خطرناك و ضدانساني را صادر مي‌كند و... .
15- علوم جديد به صورت استعمارگرانه توزيع مي‌شود و علوم بالادستي اصلاً در اختيار ديگران قرار نمي‌گيرد. مثل علوم هسته‌اي و نانو و موشك‌سازي و فضايي و پزشكي سطح بالا و... . طوري حركت مي‌كنند كه اسرار در اختيار خودشان باشد. اسرار اقتصادي را به ديگران نمي‌دهند.
16- جاسوسي هاي علميِ فوق العاده وحشتناك و پيچيده دارند. همچنانكه ديديم دانشمندان هسته‌اي ما را شناسايي و ترور نمودند.

2- بخش دوم: نقد علم غربي و تعريف راهبرد و كاربرد

دشمن با نظام‌هاي خاص خود بر ما حكومت مي‌كند و ما هم فكر مي‌كنيم او را بيرون كرده‌ايم. گزينه‌هاي روي ميز آنها، نظام‌هاي آنهاست كه يكي از آن نظام‌ها، نظام علمي است. نظام علمي غرب در كشور ما مسلط است و نسل‌هاي ما را به نفع و سود خودش تربيت مي‌كند. دشمن با نظام علمي بر ما مسلط شده و بر فرهنگ و اعتقادات و تمدن و اشتغال و... ما تأثير گذاشته است. مدارك تحصيلي در فرهنگ ما جلوه‌هاي شخصيتي و حيثيتي پيدا كرده در حاليكه اينها علم ابزاري است و علم آگاهي بخش نيست. آنچنان نظام علمي دشمن در كشور ما و كشورهاي تحت سلطه نفوذ كرده كه آبروي فرد به مدرك او بستگي دارد. پيشرفت هاي شغلي، كسب مسئوليتها، افزايش حقوق و... به اين مدارك بستگي دارد.
 اين علم، راهبردي است، چون تمدن‌هاي ما را به نفع خودشان هدايت مي‌كند.
             كاربردي و قابل استفاده در امور مختلف زندگي و جامعه است.
             فرهنگي است، چون اعتقادات و حيثيت ما را تحت تاثير قرار داده است.
حال چگونه مي‌توانيم با اين نظام علمي درگير شويم؟ فقط با يك كار قوي و نظام‌مند با پشتوانه استعدادهاي دروني خود و درونمايه‌هاي مذهبي و اعتقادي و فرهنگي، خواهيم توانست علم را از صورت ابزارساز به آگاهي بخش و دانايي و نورانيت تبديل كنيم و آنگاه از اين دانايي و نورانيت، علم ابزارساز و تمدن ساز را بسازيم تا ديگر خطرات و ضررهاي علم سكولار را نداشته باشد.
علم غربي، عقبه 400 ساله رنسانس را دارد و طبقه بندي شده است تا به اينجا رسيده است. ما در حال حاضر اين را كم داريم كه چگونه از قرآن و قال الباقر(ع) و قال الصادق(ع) بتوانيم علم ابزار ساز و مثلاً هواپيما بسازيم. ما بايد ابتدا راهبردها را از علم وحياني استخراج نماييم. سپس روي اين راهبردها برنامه‌ريزي صورت گيرد تا كاربردي شوند. راهبرد يعني راههاي نجات و معبرهايي كه همه بتوانند از آن عبور كنند. كاربرد يعني مصرف اجرايي داشته باشد.
غرب راهبردهاي خودش را دارد و طبق آن راهبردها برنامه‌ريزي مي‌كند. اما قرآن هم راهبردهاي خودش را دارد:
« اِتَّقُوا اللَّهَ‏ وَ يُعَلِّمُكُمُ‏ اللَّهُ‏»(بقره،282) «تقوى پيشه سازيد، و خدا خود به شما خواهد آموخت»
يعني تقوا راه نجات است. براي ايجاد تقوي در جمعيت ميلياردي مسلمانان، به برنامه نياز است. بايد برنامه‌ريزي دقيق كرد و تقوا را طبقه‌بندي نمود كه در بازار، رسانه، تربيت، جنگ، سياست، هنر، آموزش و... چه جور تقوايي باشد؟ لذا اگر با يك برنامه‌ريزي درست، تقوا كاربردي شد، آنگاه تقوا آثار خودش را در جامعه نشان مي‌دهد.
راهبرد، راههاي نجات است كه در مراكز تحقيقاتي مثل حوزه و دانشگاه بايد ارائه شود. و مراكز برنامه‌ريزي هم بايد كاربردها را ارائه دهند. در موسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره(س) كه يك مركز تحقيقاتي است، راهبردها را استخراج مي‌نماييم و نه كاربردها را. يعني اگر ما ثابت كنيم كه كشفيات ما از قرآن و روايات راه نجات است، آنگاه دستاورد خود را ارائه كرده‌ايم. لذا نبايد از ما توقع كاربرد داشته باشند. اين راهبردها به گروه برنامه‌ريزي نياز دارد تا بتوان به كاربرد تبديل شود.
«قُولُوا لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ» يك راهبرد است و با «تُفْلِحُوا» معبرها را فتح مي‌كنيم. بر اساس «قُولُوا لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ تُفْلِحُوا»بايد برنامه‌ريزي نمود تا كاربردي شوند. با اين راهبرد بايد در آموزش و پرورش، سياست، هنر، دفاع، اقتصاد و... برنامه‌ريزي نمود و اين راهبرد را كاربردي كرد.

3- بخش سوم: توضيح مقدماتي و معرفي نظام غربي ديگر به نام نظام تكثرگرايي يا پلورالسيم
تكثرگرايي يكي از راهبردهاي فلسفي و علمي غرب است. تكثرگرايي يعني كثرت گرايي، تنوع طلبي، متفاوت طلبي، تفاوت در خواسته‌ها، تفاوت در نيازها، تفاوت در همه امور. پلوراليسم و ليبراليسم هر دو فرزند اومانيسم هستند. معني تكثرگرايي اين است كه عقيده هر كس براي خودش محترم است. يعني جاسوس و خائن و مافيا و فسادگر و دزد و برانداز و... عقايدشان محترم است! در حالي كه ما اساس و معيار و اصول داريم و عقايد هر كس اگر بر اساس آن معيارها بود، محترم خواهد بود....

لازم به يادآوري است كه ان‌شاءالله هر هفته پنجشنبه ها از ساعت 10 صبح تا اذان ظهر كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي برگزار مي شود. از ساعت 9 تا 10 مباحثه و پرسش و پاسخ انجام مي شود و از ساعت 10 تا اذان ظهر، تدريس صورت مي گيرد. همچنين پنجشنبه ها از ساعت 8 صبح نيز كلاس آموزش ترجمه قرآن كريم به عنوان يك پيش نياز، ويژه خواهران توسط خانم خالقي تدريس مي گردد.

براي دريافت سي دي هاي صوتي اين جلسات، به محل موسسه صابره(س) مراجعه نماييد.
حضور در كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي، براي عموم خواهران و برادران، بلامانع است.

0 نظر