صابره: گزارش پنجمين جلسه دوره نظام شناسي
صابره: گزارش پنجمين جلسه دوره نظام شناسي/ استاد زاهدي: در نظام علمي سكولار، اخلاق اصالت ندارد و قراردادي و نسبي است/محور تربيت و نظام تربيتي قرآن، تربيت قلب و عقل ملكوتي است كه با اين دو بتوان غرايز را كنترل كرد و اراده را پرورش داد
صابره: گزارش پنجمين جلسه دوره نظام شناسي/ استاد زاهدي: در نظام علمي سكولار، اخلاق اصالت ندارد و قراردادي و نسبي است/محور تربيت و نظام تربيتي قرآن، تربيت قلب و عقل ملكوتي است كه با اين دو بتوان غرايز را كنترل كرد و اراده را پرورش داد
به گزارش پايگاه اطلاعرساني صابره، پنجمين جلسه دوره آموزشي "نظام شناسي" با حضور اساتيد و دانش پژوهان و عموم خواهران و برادران با سخنراني استاد زاهدي در روز پنجشنبه 16/8/92 از ساعت 10 صبح تا اذان ظهر در محل مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره (س) برگزار شد.
اين جلسه با تلاوت آیات نوراني قرآن مجيد آغاز شد. سپس استاد زاهدي با مرور مطالب جلسات قبل گفتند كه جهان غرب، هر موضوعي(مثل هنر، ورزش، تجارت، سياست، بانكها، آموزش، رسانه، دانشگاه، امور دفاعي، تبليغات و...) را با نظام كنترل مي كند. ايشان در ادامه با اشاره به دو آيه شريفه "ِانَّ الَّذينَ قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا" (فصلت،30) و "ثُمَّ تَتَفَكَّرُوا" (سبأ،46) ؛ "ثم تتفكروا" را به منزله برنامه ريزي و "ثم استقاموا" را به منزله پايداري دانسته و افزود: «قيام بايد پايدار باشد، يعني اگر بخواهيم "ربّنا الله" را فرياد بزنيم، بايد پايدار باشد. پايداري يك قيام هم با نظام، ممكن ميشود. در نتيجه نظام، معني پايدار دهنده قيام را ميدهد. لذا ما بايد در برابر هر نظام غربي، يك نظام اسلامي تشكيل دهيم. پايداري ما به اين است كه نظام بومي و اسلامي را تأسيس كنيم، در غير اين صورت، هر چه زحمت بكشيم، در پازل غرب بازي كرده ايم».
استاد زاهدي در ادامه به موضوع اخلاق در نظام علمي سكولار اشاره كرد و افزود: «در نظام علمي سكولار و غرب، اخلاق اصالت ندارد و قراردادي و نسبي است. در فضاي علمي غربي و تحقيقات آنها و در توليد علم و توزيع علم، اخلاق اصلاً جايگاهي ندارد. منافع ملي آنها كه ايجاب كند، هر كاري مي كنند. ميكروبها را براي تحقيقات پزشكي در آفريقا منتشر مي كنند و... .»
پيشكسوت تعليم و تربيت اسلامي، نظام آموزش و پرورش فعلي را به عنوان نظامي كه فقط روي ذهن كار مي كند، معرفي نمود و افزود: «در اين نظام، روي قلب روحاني و عقل ملكوتي كاري صورت نميگيرد. اگر مراسم مذهبي هم در برخي مدارس باشد، ولي تلاش مدارس فقط روي ذهن دانش آموز است، ذهني مستقل از قلب و عقل ملكوتي. در حالي كه طبق آيات قرآن و روايات، مُدرِك اصلي، عقل ملكوتي و قلب روحاني است و نه مغز. محور تربيت، برنامه هاي مذهبي نيست. بلكه محور تربيت از منظر اسلام، عقل ملكوتي (خردگرايي قرآني) و قلب روحاني است. (خردگرايي غربي به ذهن ختم ميشود). ما در آموزش و پرورشمان چقدر روي اين قلب كار كرده ايم؟ چه برنامه ريزي براي تربيت قلب داشته ايم؟ چه نظامي طراحي كرده ايم؟ بايد يك نظام تربيتي بر مبناي قرآن طراحي كنيم. نظام تربيتي قرآن، همان تربيت قلب و عقل ملكوتي است كه با اين دو بتوان غرايز را كنترل كرد و اراده را پرورش داد. تا وقتي پرورش عقل ملكوتي و رشد قلب روحاني بر اساس قرآن شكل نگيرد، فارغ التحصيلان و استادان در امان نخواهند بود. ... »
مدير موسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره (س) در پايان جلسه، ادامه مباحث بعدي را شاخصها و آسيبهاي علم سكولار عنوان نمودند كه 9 شاخص در جلسه چهارم دوره نظام شناسي (25/7/92) مطرح گرديد و ساير شاخصها، انشاءالله در جلسه بعد، مطرح مي شود.
لازم به يادآوري است كه انشاءالله هر هفته پنجشنبه ها از ساعت 10 صبح تا اذان ظهر كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي برگزار مي شود. از ساعت 9 تا 10 مباحثه و پرسش و پاسخ انجام مي شود و از ساعت 10 تا اذان ظهر، تدريس صورت مي گيرد. همچنين پنجشنبه ها از ساعت 8 صبح نيز كلاس آموزش ترجمه قرآن كريم به عنوان يك پيش نياز، ويژه خواهران توسط خانم خالقي تدريس مي گردد.
براي دريافت سي دي هاي صوتي اين جلسات، به محل موسسه صابره(س) مراجعه نماييد.
حضور در كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي، براي عموم خواهران و برادران، بلامانع است.
0 نظر