گزارش كامل چهارمين جلسه دوره نظام شناسي

702 1395/12/08
گزارش كامل چهارمين جلسه دوره نظام شناسي

صابره: تكميلي/ گزارش كامل چهارمين جلسه دوره نظام شناسي/ استاد زاهدي: پيشروي دشمن در كشورهاي در حال توسعه با استفاده از نظامات غربي/ ايجاد تورم و گراني، ايجاد هيجان دنيادوستي و پول‌پرستي و اثرپذيري از تصميمات دشمن، از آسيبهاي نظام بانكي است/ فلسفه علوم جديد در چرخه علت و معلول گرفتار است، به همين علت دچار دور و تسلسل باطل مي‌شود

صابره: تكميلي/ گزارش كامل چهارمين جلسه دوره نظام شناسي/ استاد زاهدي: پيشروي دشمن در كشورهاي در حال توسعه با استفاده از نظامات غربي/ ايجاد تورم و گراني، ايجاد هيجان دنيادوستي و پول‌پرستي و اثرپذيري از تصميمات دشمن، از آسيبهاي نظام بانكي است/ فلسفه علوم جديد در چرخه علت و معلول گرفتار است، به همين علت دچار دور و تسلسل باطل مي‌شود

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني صابره، گزارش تكميلي چهارمين جلسه دوره آموزشي "نظام شناسي" با حضور اساتيد و دانش پژوهان و عموم خواهران و برادران كه با سخنراني استاد زاهدي در روز پنجشنبه 25/7/92 از ساعت 10 صبح تا اذان ظهر در محل مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره (س) برگزار شده بود، بدين شرح مي باشد:
اين جلسه با تلاوت آیات نوراني قرآن مجيد توسط حجت الاسلام عليي آغاز شد. سپس استاد زاهدي، مطالب خود را در دو بخش ارائه نمودند. بخش اول شامل مرور مطالب سه جلسه قبل و بخش دوم شامل ادامه شاخصه هاي نظام علمي سكولار: 

خلاصه جلسه اول/ پيشروي دشمن در كشورهاي در حال توسعه با استفاده از نظامات غربي
دشمن به وسيله طراحي نظامات، درصدد برقراري اين نظامات در كشورهاي در حال توسعه براي ايجاد دهكده جهاني است. با اين نظامات بر ما مسلط شده و هرگاه جمهوري اسلامي مي‌خواهد با اين نظامات مقابله كند به دليل عدم آگاهي مردم، تلفات زيادي مي‌دهد. تلفات اقتصادي، تلفات فرهنگي، (مثل رواج بي‌حجابي و...). غرب با طراحي اين نظامات پيشروي دارد. با اينكه ما ادعاي استقلال از آمريكا را داريم اما نظامات آمريكا بر ما مسلط است. به همين علت درحاليكه با زبان، "مرگ بر آمريكا" مي‌گوييم، اما در عمل، بسياري از رفتارهاي ما "زنده باد آمريكا" مي‌گويد. از جمله نظامات مسلط غربي مي توان به موارد ذيل اشاره نمود: نظام بانكي، نظام دانشگاهي، نظام ورزشي، نظام بين‌الملل، نظام شوراي حكام، نظام شوراي امنيت، نظام رسانه، نظام ارتباطات، نظام سرمايه‌داري، نظام تكنولوژي، نظام آموزش و پرورش، نظام اجتماعي، نظام ديپلماسي، نظام فرهنگ، نظام سينمايي، نظام فرهنگ عمومي، نظام حقوق بشر و...

خلاصه جلسه دوم: اشاره به مفهوم شناسي "نظام"/ 10 ضربه و آسيب نظام بانكي بر جمهوري اسلامي/ آسيبهاي 11 گانه نظام حزبي
الف: اشاره به موضوع "مفهوم‌شناسي نظام":
1- مفهوم امر و نظم در كلام امير‌المؤمنين (ع)
2- مفهوم امر و نظم در قرآن
3- استخراج ويژگي‌هاي نظام از مفهوم امر
4- هزينه‌هايي كه جمهوري اسلامي در مصاف با نظامات غربي مي‌دهد.
ب: آسيب‌هاي نظام بانكي بر نظام جمهوري اسلامي:
نظام بانكي جديد، 10 ضرر و زيان به جمهوري اسلامي مي‌زند. در ادامه به هزينه‌هايي كه جمهوري اسلامي در نظام بانكي بايد بدهد، اشاره مي شود:
1- ايجاد تورم و گراني
2- ايجاد هيجان دنيادوستي و پول‌پرستي
3- ايجاد قدرت بيشتر براي ثروتمندان و بي‌رحمي عليه فقرا
4- تغيير فرهنگ رفتاري جامعه (تظاهر به مدرن بودن، تظاهر به ثروتمند بودن، بي‌حجابي، سودجويي و منفعت‌طلبي، گران فروشي، مصرف گرايي و...)
5- رواج رباخواري و بازي با اوراق بهادار
6- ايجاد زدوبندهاي قانوني عظيم بانكي (وام‌هاي نجومي)
7- ايجاد فضاي درآمدهاي كلان بدون كار و توليد
8- كنترل اقتصاد و سرمايه كشور و معاملات توسط جهان سكولار در بيرون از مرزها
9- وسيله اعمال تحريمات و مجازات و ضربه‌هاي شكننده (كنترل معاملات، توقف معاملات، توقف گردش نقدي، توقف سوئيفت)
10- اتصال شديد نظام اقتصادي كشور به تصميم‌گيري‌هاي دشمن (به دليل متصل بودن به سيستم جهاني)
ج: آسيب‌ها و ضرر و زيان هاي نظام حزبي به جمهوري اسلامي:
1- ايجاد تفرقه (ايجاد دودستگي و تفرق ميان مردم). عكس آيه قرآن در حزب عمل مي شود: واعتصموا بحبل الله جميعا و لا تفرقوا... . در نظام حزبي منافع حزب مطرح است (سود حزب، آبروي حزب)
2- مصلحت‌انديشي‌هاي خاص احزاب براي منافع حزبي و گروهي، مستقل از مصلحت انديشي اسلام
3- راه نفوذ در احزاب براي انديشه‌هاي گمراه كننده، باز است.
4- با نفوذ در انديشه رييس حزب و فريب او، مي‌توان كل اعضاي حزب يا بخشي از جامعه  را منحرف نمود.
5- احزاب، اراذل و اوباش مدرن هستند كه حرف‌هاي بي‌پايه خود را با مطبوعات به گوش مردم مي‌رسانند. (مثل فتنه سبز). دوره جاهليت مدرن همين احزاب هستند.
6- ترويج سليقه‌هاي خاص احزاب در تريبون‌ها و رسانه ها و نه ترويج اسلام و ولي فقيه.
7- اين احزاب دربرابر رهبر و هدايت‌هاي رهبري، تكثر و پلوراليزم را راه مي‌اندازند. هركس حرف خودش را مي‌زند.
8- احزاب سعي در جذب افراد جامعه مي‌كنند و از هيچ كوششي دريغ نمي‌كنند، اگرچه باطل باشد. دنبال مشتري خود هستند و نه اسلام و قرآن.
9- صداي رهبري در ميان صداي احزاب گم مي‌شود.
10- احزاب گمراه، جمعيت خود را در نظر مخالف با نظر رهبري هدايت مي‌كنند. براي مقابله با جمهوري اسلامي شبكه ايجاد مي‌كنند.
11- عده زيادي از افراد ملت دربرابر انديشه‌هاي امام راحل و انديشه‌هاي اسلام ناب محمدي و قانون اساسي و ولي فقيه، نظر مخالف پيدا مي‌كنند و پشت سر احزاب باطل قرار مي‌گيرند. در نتيجه دشمن در داخل جبهه خودي خيمه مي‌زند و ايجاد شكاف مي‌كند و نيرو تدارك مي‌بيند.
حزب سازي، يكي از نظامات غربي است. كشور افغانستان در حال حاضر به آفت حزب سازي مبتلاست و اينگونه متفرق هستند. قبل از حزب سازي، افغانها موفق شدند انگلستان و شوروي را از كشورشان بيرون كنند. اما پس از ترويج انديشه هاي قبايلي و حزبي توسط دشمن، دعواي افغانها شروع شد و به جان هم افتادند و آمريكا هم به كمك طالبان آمد و انرژي و جان و مال مردم را از بين بردند... .

خلاصه جلسه سوم: اشاره به شش شاخص نظام علمي غرب/ فلسفه علوم جديد در چرخه علت و معلول گرفتار است، به همين علت دچار دور و تسلسل باطل مي‌شود/
نظام علمي، خوش سيماترين و جذاب‌ترين و مسلط ترين نظامات غربي بر كشور ماست. براي نظام علمي 16شاخص وجود دارد كه به وسيله آن بر كشور ما و مغزها و مديريت‌ها مسلط شده اند و 6 شاخص آن، در جلسه سوم مطرح شد:
فهرست شاخص‌هاي نظام علمي جديد (غربي):
1- تفكر و فلسفه علوم جديد: فلسفه علوم جديد در چرخه علت و معلول گرفتار است و تنها در جهت كشف علت و معلول در داخل هستي تلاش دارد و نمي‌تواند دست بر بيرون هستي ببرد، به همين علت دچار دور و تسلسل باطل مي‌شود.
2- فرهنگ و خاستگاه علوم جديد: دنياطلبي و منفعت‌طلبي است.
3- متن دروس و رشته‌هاي علمي و ساماندهي و جهت گيري اين علوم به سمت مدرنيته است.
4- اهداف و مأموريت‌هاي علوم جديد رفع نيازهاي كارتل‌ها و تراست‌هاست. در حاليكه مأموريت علم در نظام اسلامي از نظام علوم جديد متفاوت است.
5- تحريف تاريخ علم و تغيير در اهداف و مأموريت‌هايش.
6- محدوديت علوم جديد به عقلانيت ابزاري. عقلانيت ابزاري از عقلانيت اسلامي جداست.

ادامه شاخصهاي نظام علمي در جلسه چهارم دوره نظام شناسي، توسط استاد زاهدي مطرح شد:

7- دانشگاه در علوم جديد به صنايع متصل است. براي تغيير اهداف انديشه‌هاي جهان، به روانشناس و جامعه‌شناس و فيلسوف نياز دارند. در غرب همه چيز به صاحبان صنايع متصل است. تحقيقاتي مورد قبول است كه آنها پولش را بدهند.
قرآن براي كساني كه براي اهداف شيطاني سراغ قرآن بيايند بزرگترين ضربه را مي‌زند. «ولا يزيد الظالمين الا خسارا» و «و ما هو شفاءً و رحمهً للمومنين». دانشگاه‌ها و كارتل‌ها و صنايع براي سود خود حتي از حوزه‌هاي ما هم استفاده مي‌كنند. بنابراين دانشگاه‌ها منفعت‌طلب هستند.
8- دختر و پسر و برنامه‌هاي اين دو، در نظر نظام علمي غرب، يكي هستند. تفاوت بين زن و مرد، مثل تفاوت مرغ و خروس است. براي آنها مأموريت‌‌هاي خاص انساني براي هر كدام ندارند. عقبه علوم جديد براي زنان، فمينيسم است. فراگيرترين قدرت عمومي و بين‌المللي فمينيسم است كه همه حرفش اين است كه: زنان يا مثل مردان هستند يا قدرتشان بيشتر است. به دنبال شكوفايي استعدادهاي زنان نيستند. استعداد زن را در اين مي داند كه از مردان بهترند، اما ودايع الهي زن را نمي‌شناسند. عيار آنها و افق فهم آنها اين است كه زنان مثل مردان هستند. زنان در ايران از نگاه علوم غرب و  علوم جديد هدايت مي‌شوند، اما عقبه‌اي كه استعدادهاي الهي را شكوفا كند و به وسيله شكوفايي آن استعدادهاي خاص زنان را بر مردان برتري دهد، در نظام علمي غرب وجود ندارد. فمينيسم، عيار برتري زنان را مردان قرار داده است. برنامه‌هاي جانبي خاصي براي زنان در هنرستان‌ها قرار داده‌اند كه آن هم به شكوفايي استعدادها  و باز شدن افقهاي اگاهي نمي‌پردازد، بلكه رفع نيازهاست (خياطي، گلدوزي و...)
9- اين علوم سامان يافته است. راهبردي و كاربردي شده است. تا حدي كه با اخذ يك مدرك مهندسي، به درد جامعه  مي‌خوريم. اين جذابيت‌ها نيروها را جذب مي‌كند. با يك ليسانس مهندس مي‌شود و به كار گرفته مي‌شود و شخصيت پيدا مي‌كند. يعني سيستم علمي غرب نظام يافته است....

ادامه شاخصهاي نظام علمي سكولار، در جلسه ششم (30/8/92) مطرح شده است.
 

در اين جلسه، سي دي صوتي جلسه قبل (جلسه سوم 92.7.18)  نيز بين علاقمندان، توزيع گرديد.
لازم به يادآوري است كه ان‌شاءالله هر هفته پنجشنبه ها به جز ايام تعطيل، از ساعت 10 صبح تا اذان ظهر كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي برگزار مي شود. از ساعت 9 تا 10 مباحثه و پرسش و پاسخ انجام مي شود و از ساعت 10 تا اذان ظهر، تدريس صورت مي گيرد. همچنين پنجشنبه ها از ساعت 8 صبح نيز كلاس آموزش ترجمه قرآن كريم به عنوان يك پيش نياز، ويژه خواهران توسط خانم خالقي تدريس مي گردد.

براي دريافت سي دي هاي صوتي اين جلسات، به محل موسسه صابره(س) مراجعه نماييد.
حضور در كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي، براي عموم خواهران و برادران، بلامانع است.

0 نظر