فراخوان ارسال مقاله براي هشتمين همايش «بسوي راهبردهاي قرآني در مديريت و تربيت اسلامي»

824 1395/12/08
فراخوان ارسال مقاله براي  هشتمين همايش «بسوي راهبردهاي قرآني در مديريت  و تربيت اسلامي»

بسمه تعالي

فراخوان ارسال مقاله براي

هشتمين همايش «بسوي راهبردهاي قرآني در مديريت و تربيت اسلامي»

بسمه تعالي

فراخوان ارسال مقاله براي

هشتمين همايش «بسوي راهبردهاي قرآني در مديريت و تربيت اسلامي»

 همزمان با هشتمین همایش راهبردی «بسوي راهبردهاي قرآني در مديريت و تربيت اسلامي»، در روز 29 خرداد 93، مؤسسۀ فرهنگي قرآن و عترت صابره (سلام الله علیها)، از اندیشمندان و صاحب‌نظران دعوت می‌نماید آثار علمی خود را با موضوع «رویارویی اسلام و غرب در نظام سازی»، حول یکی از عرصه‌ها و محورهای تعیین شده در قالب فايل Word به دبیرخانۀ همایش ارسال نمایند:

 عرصه‌های نظام‌سازی:

تقابل نظام‌سازی و نظام‌شناسی اسلام و غرب در عرصه مدیریت تقابل نظام‌سازی و نظام‌شناسی اسلام و غرب در عرصه تعلیم و تربیت تقابل نظام‌سازی و نظام‌شناسی اسلام و غرب در عرصه اقتصاد و بانکداری تقابل نظام‌سازی و نظام‌شناسی اسلام و غرب در عرصه بهداشت و سلامت تقابل نظام‌سازی و نظام‌شناسی اسلام و غرب در عرصه سرمایه‌داری تقابل نظام‌سازی و نظام‌شناسی اسلام و غرب در عرصه علم و تکنولوژی تقابل نظام‌سازی و نظام‌شناسی اسلام و غرب در عرصه سیاست و حکومت تقابل نظام‌سازی و نظام‌شناسی اسلام و غرب در عرصه فرهنگ و هنر

 محور موضوعات:

ماهیت و مفاهیم نظام فلسفه و مبانی نظام بررسی تاریخی نظام طبقه‌بندی موضوعات نظام

 * مقالات تهيه شده، همزمان به آدرس‌هاي این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  و این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   ارسال گردد. (عنوان ايميل، «مقاله براي همايش هشتم» باشد)

* مهلت دریافت آثار 15/3/93 می‌باشد.

* آثار در سه بخش مقالات پژوهشی(جمع آوری مطالب با تحقیق و پژوهش)، مقالات ترویجی(ارائه نظر و ایده)، پوستر و اینفوگرافي قابل دریافت می‌باشد.

* به آثار برگزیدۀ هیأت داوران، جوایزی اهدا خواهد شد.

* مقالات راهبردی از امتیاز ویژه‌ای برخوردار خواهند بود.

* فرمت (چارچوب)مقاله

مؤسسه فرهنگي صابره سلام الله عليها جهت هماهنگي مقالات شما عزيزان، چارچوب عمومي مقاله‌نويسي را در اختيار شما قرار مي‌دهد. اميد است مقالات شما هم از نظر محتوا و هم از نظر رعايت چارچوب مقاله‌نويسي مورد پسند حضرت زهرا سلام الله عليها واقع گردد.
چارچوب مقاله
ـ مقدمه (شامل ادبيات موضوع و بيان مسأله)
ـ روش مطالعه(كتابخانه‌اي، ميداني، تحليلي، توصيفي و..)
ـ يافته‌ها
ـ بحث و نتيجه‌گيري
ـ منابع
ـ جداول و نمودارها (هركدام در صفحه جداگانه)
ضوابط شكلي مقاله
ـ مقالات حداكثر از 20 تا 25 صفحه تايپ شده تجاوز نكند.
ـ چكيده‌اي در حدود 200 تا 250 كلمه به زبان فارسي همراه مقاله باشد. خلاصه چكيده بايد در يك صفحه مجزا نوشته شود و حاوي بيان كلي مسأله پژوهشي، يافته‌هاي عمده و نتيجه‌گيري كلي مقاله باشد. چكيده شامل: هدف يا اهداف مطالعه يا مقاله، روش مطالعه، يافته‌ها و نتيجه‌گيري مي‌باشد. در انتهاي چكيده حدود 5 كلمه در مورد موضوع پژوهش، به عنوان واژگان كليدي آورده شود.
استانداردهاي رفرنس‌دهي
ـ در داخل مقاله، هنگامي‌كه متني به‌طور مستقيم و بدون دخل و تصرف از يك منبع نقل مي‌شود، از نظام «مؤلف، تاريخ، صفحه» استفاده مي‌شود. براي مثال: (احمدي،1378، ص14) و يا (p18..(Atkinson.1997
ـ در داخل متن مقاله، هنگامي‌كه متن با تلخيص آورده مي‌شود، تنها از نظام «مؤلف، تاريخ» استفاده شود. براي مثال (احمدي،1378) و يا (Atkinson.1997).
ـ در صورت استفاده مكرر از يك منبع از «همان»، «همان منبع» و يا «پيشين» و ذكر صفحه استفاده شود.
ـ در صورتي كه در داخل متن از يك مؤلف، دو يا چند اثر رفرنس مي‌شود كه در يك سال همانند منتشر شده است، با حروف لاتين از يكديگر متمايز و در كتاب‌شناسي پاياني اين تمايز به‌طور كامل با بيان مشخصات آثار روشن گردد. به‌طور مثال اگر از( احمدي،1378) دو اثر متفاوت در يك سال چاپ شده باشد، مي‌توان آن‌ها را به شكل زير از يكديگر متمايز نمود: (احمدي،1378الف) ، (احمدي،1378ب)
استانداردهاي كتاب‌شناسي
در انتهاي مقاله ضروري است تا منابعي كه به‌طور مستقيم يا غير مستقيم در پژوهش به آن‌ها مراجعه شده است به طور كامل ارائه گردد. در اين زمينه بهتر است ابتدا منابع فارسي و سپس منابع خارجي آورده شود.
نمونه فارسي:
ـ آدامز، ريموند،1373، برنامه‌ريزي استراتژيك، ترجمه سعيد بهشتي، چاپ اول، تهران، انتشارات اطلاعات.
نمونه لاتين:
Atkinson.G.1997T. Social class and school knowledge.14 ed.Chicago: Univ. of Chicago Press
تذكر: در مورد ساير موارد نظير استخراج از مقالات مجلات و منابع اينترنتي مطابق رويه معمول عمل گردد.
ويرايش ادبي و نگارش مقاله
در زمينه وضعيت نگارشي، املايي و تايپي متن مقالات نيز لازم است ويرايش‌هاي لازم صورت پذيرد. (اصلاح غلط‌هاي تايپي و املايي، جمله‌بندي، رعايت علائم نگارشي نظير: «نقطه»، «ويرگول»، «نقطه ويرگول»، «گيومه» و...)

مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره سلام الله عليها

 

0 نظر