خبرگزاري دانشجو: همزمان با آغاز دهه فجر؛ پایگاه اطلاع رسانی «انجمن نظام‌شناسی قرآنی در مدیریت و تعلیم و تربیت اسلامی» راه‌اندازی می‌شود

781 1395/12/07
خبرگزاري دانشجو: همزمان با آغاز دهه فجر؛ پایگاه اطلاع رسانی «انجمن نظام‌شناسی قرآنی در مدیریت و تعلیم و تربیت اسلامی» راه‌اندازی می‌شود

به گزارش پايگاه اطلاع رساني صابره، بازتاب سومين جلسه "نظام سازي و نظام شناسی بر اساس راهبردهای قرآنی و روایی" كه در روز پنجشنبه 5 بهمن 91 در محل موسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره(س) برگزار گرديد، در سايت خبرگزاري دانشجو بدين شرح است:

به گزارش پايگاه اطلاع رساني صابره، بازتاب سومين جلسه "نظام سازي و نظام شناسی بر اساس راهبردهای قرآنی و روایی" كه در روز پنجشنبه 5 بهمن 91 در محل موسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره(س) برگزار گرديد، در سايت خبرگزاري دانشجو بدين شرح است:

سرویس خبر: دین و اندیشه - ساير حوزه‌ها
کد خبر: ۲۲۵۲۸۷
تاریخ مخابره:  7/11/1391
 همزمان با آغاز دهه فجر؛  پایگاه اطلاع رسانی «انجمن نظام‌شناسی قرآنی در مدیریت و تعلیم و تربیت اسلامی» راه‌اندازی می‌شود
پایگاه اطلاع رسانی «انجمن نظام‌شناسی قرآنی در مدیریت و تعلیم و تربیت اسلامی» در ایام ولادت حضرت محمد مصطفی (ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) و آغاز دهه مبارک فجر،راه‌اندازی می‌شود.
به گزارش خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو» پایگاه اطلاع رسانی انجمن نظام‌شناسی قرآنی در ایام ولادت با سعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) و آغاز دهه مبارک فجر، در روز 12 بهمن91 روز تشریف فرمایی حضرت امام خمینی (ره) به میهن اسلامی، راه اندازی خواهد شد.
آدرس وبسایت انجمن نظام‌شناسی قرآنی http://www.nezamshenasi.sabereh.ir و آدرس پست الکترونیکی این انجمن این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید می‌باشد.
در این سایت صفحاتی در زمینه ارائه آخرین اخبار و اطلاعیه های انجمن به همراه گزارش جلسات، مقالات مرتبط، سخنان حضرت امام خمینی(ره) و حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی) درباره "نظام"، تصاویر جلسات، معرفی کتاب و... وجود دارد.
در حاشیه سومین جلسه نظام شناسی قرآنی، معرفی نامه انجمن نظام شناسی قرآنی در مدیریت و تعلیم و تربیت اسلامی» میان حاضران توزیع گردید. متن کامل معرفی انجمن نظام شناسی قرآنی در مدیریت و تعلیم و تربیت اسلامی، ارائه می‌شود:
«بسم الله الرحمن الرحیم »
انجمن نظام‌شناسی قرآنی در مدیریت و تعلیم وتربیت اسلامی
مبانی و اهداف
پیام‌های بسیاری توسط امام خمینی رحمت الله علیه، آن عارف و حکیم الهی و فقیه اسلام‌شناس، متعبّد و متعهّد به ولایت اهل‌البیت علیهم‌السلام به جهان اسلام و تمامی جهان بشریت ابلاغ شد. آن موسای زمان اولین پیامی را که بوسیله تأسیس نظام جمهوری اسلامی ایران به جهان ارسال کرد آن بود که تمامی راهبردها و راهکارهای جوامع اسلامی در قرآن و سیره طیبه اهل‌البیت علیهم‌السلام نهفته است و باید بوسیله نظام‌سازی‌های مربوط آن‌ها را ارائه نمود، گسترش داد و سپس از آن‌ها محافظت کرد. دومین پیام آن پیر و مرشد به سفر رفته آن بود که جوامع اسلامی باید حقیقت نظام کفر و سکولار را بشناسند و ماهیت آن را افشا نمایند و سعی در آزاد کردن ملت‌ها از سلطه نظام‌های مربوطه داشته باشند و تا آخرین لحظات عمرشان برای تحقق این دو پیام تلاش نمایند.
اکنون نیز جانشین و خلف شایسته‌اش چنین می‌فرماید: «هر انقلابی که نظام‌سازی نداشته باشد منتهی به شکست و فروپاشی خواهد شد». این همه تأکید از جانب ولیّ آگاه و نایب امام زمان عجل الله تعالی فرجه مبنی بر نظام‌شناسی و آگاهی از آسیب‌های نظام‎های کفر و سکولار و تأکید بر نظام‌سازی بر مبنای قرآن و سیره طیبه اهل‌البیت علیهم‌السلام، هر مؤمن معتقد، آگاه و متعهّد به ولایت و حفظ فرهنگ قرآن و عترت را وادار می‌نماید تا در این مسیر اقدامات لازم را به کار بندد. لذا اساتید بزرگوار و برادران و خواهران محقق و کارشناسان مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت صابره سلام الله علیها بر آن شدند تا با تأسیس انجمن، شیفتگان مکتب توحید و ارادتمندان به سیره طیبه اهل‌البیت را گرد هم آورند تا با یاری یکدیگر پرچم نظام‌شناسی و نظام‌سازی قرآنی را به اهتزاز درآورند و بدین وسیله از یک طرف نظام‌ها و زیر نظام‌های قرآنی را طراحی و تدوین و ارائه کنند و از جانب دیگر نظام‌های غربی و سکولار را که بر بیشتر شئون جوامع اسلامی سیطره یافته است، شناسایی و آسیب‌شناسی نموده و جوامع اسلامی را نسبت به عواقب و آثار نفوذ آن‌ها آگاه گردانند.
ملت‌های بیدار شده در کشورهای اسلامی نیز هم اکنون منتظرند تا جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای علمی خود را در زمینه‌های ذکر شده به آنان ارائه دهد. لذا این انجمن بر آن است که راهبردها و راه‌حل‌های جامعه اسلامی را از قرآن کریم و سیره‌ طیبه اهل‌البیت علیهم‌السلام استخراج نموده و تقدیم جوامع اسلامی نماید.
آن‌چه تاکنون در این راستا به عنوان اولین گام بدان دست یافته است و حاصل بیش از بیست سال مطالعه و تحقیق در قرآن کریم و روایات شریفه می‌باشد، کتابی است که با عنوان «نظام‌شناسی و نظام‌سازی گمگشته جهان اسلام» ارائه گشته است. می‌توان گفت این اثر اولین کتابی است که در زمینه کلیات نظام‌شناسی قرآنی و روایی در عرصه مدیریت و تعلیم و تربیت اسلامی تدوین شده است و می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از تحقیقات بعدی فرهیختگان و محققان گردد.
هویت اجتماعی انجمن
این انجمن غیر سیاسی به معنای حرفه‌ای است؛ یعنی ویژگی‌هایی مثل حزبی عمل کردن یا متعهد بودن به منافع گروهی و خطوط سیاسی را ندارد و فقط در خط ولایت اهل‌البیت علیهم‌السلام و ولایت فقیه و عالم عامل و مجاهد که امروز در وجود مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای مصداق یافته است، گام برمی‌دارد و معتقد است واسطه فیض در تحقق مدیریت الهی و ولایت امام زمان علیه‌السلام، ولایت فقیه است. لذا اگر سیاست به این معنی؛ یعنی در جهت تحقق راهبردهای قرآنی و پیروی از سیره طیبه اهل‌البیت علیهم‌السلام در نظر گرفته شود، این انجمن نه تنها سیاسی خواهد بود، بلکه سیاستش عین دیانتش می‌باشد.
هویت تشکیلاتی انجمن
این انجمن، غیر انتفاعی به معنای حقیقی آن است؛ یعنی عام المنفعه و از نظر تشکیلاتی وابسته به مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت صابره می‌باشد. کلیّه درآمدهای آن متعلق به مؤسسه صابره است که آن نیز به نوبه خود، وقف حضرت زهرا سلام الله علیها می‌باشد.
هویت علمی انجمن
این انجمن در رشته تخصصی نظام‌شناسی و نظام‌سازی در عرصه مدیریت و تعلیم و تربیت قرآنی تلاش و تحقیق می‌نماید و از افاضات اساتیدی بهره‌مند است که به‌صورت ماهانه در محفل انجمن به سخنرانی می‌پردازند و می‌توان ایشان را به عنوان هیأت علمی تلقی نمود. برخی از اساتید محترم انجمن عبارتند از:
الف) آیت الله حائری شیرازی حفظه‌الله
ب) آیت الله حاج سید مهدی میرباقری حفظه‌الله
ج) حجت الاسلام و المسلمین جناب استاد حاج مهدی طائب دامت توفیقاته
د) حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد رهدار وفقه الله و دیگر اساتیدی که سخنرانی‌های ایشان در طول دوره تربیت استاد در مدیریت و تعلیم و تربیت قرآنی ثبت، ضبط و تکثیر شده است.
برنامه‌های انجمن
1ـ انجام تحقیقات و تدوین و انتشار مقالات در جهت نظام‌شناسی و نظام‌سازی
2ـ تشکیل کلاس‌های آموزشی در جهت اهداف انجمن
3ـ تشکیل گروه‌های فعال در عناوین تخصصی مختلف در عرصه نظام‌شناسی و نظام‌سازی
4ـ تشکیل جلسات عمومی
5ـ تشکیل همایش‌های مرتبط با نظام‌شناسی و نظام‌سازی
6ـ اعزام سخنران جهت توجیه و آموزش درخواست‌کنندگان (داخل و خارج کشور)
7ـ ارتباط و ارائه کتب و آگاهی‌های لازم به درخواست‌کنندگان داخل و خارج کشور
8ـ پذیرش اعضاء
9ـ تعاون و تعامل و همکاری با سایر مراکز تحقیقاتی و علمی در جهت اهداف انجمن
شرایط عضویت
علاقه‌مندان می‌توانند با احراز شرایط ذیل به عضویت انجمن درآیند:
الف) از نظر فعالیت
1ـ رده فعال: شامل افرادی است که می‌توانند در طول هفته و در هر شرایطی که انجمن نیاز داشته باشد به همکاری با انجمن بشتابند.
2ـ رده نیمه فعال: شامل افرادی است که می‌توانند حداقل روزهای پنج شنبه یا دوشنبه در محل انجمن حضور به هم رسانند و برای پیشبرد اهداف و برنامه‌های انجمن همکاری نمایند.
3ـ رده عادی: شامل افرادی است که می‌توانند حداقل به صورت ماهانه در جلسات عمومی انجمن که نوعاً همراه با سخنرانی اساتید و فرهیختگان است در محل موسسه حضور به هم رسانند و نیز در کلاس‌های آموزشی شرکت جویند.
ب) از نظر سطح علمی
1ـ رده اساتید و هیئت علمی
شامل عزیزانی است که علاقه‌مند به شرکت در گروه هیأت علمی باشند. در آن صورت مدرک تحصیلی و آثار علمی خود را اعم از کتاب و مقالات به دبیرخانه انجمن ارسال خواهند داشت.
هیأت علمی مقالات و آثار علمی ایشان را بررسی نموده و با افراد مذکور مصاحبه خواهد نمود تا در صورت تأیید، به عضویت در این رده پذیرفته شوند.
شرح وظایف هیأت علمی:
الف ـ ارائه مقالات تحقیقی و اجرای کنفرانس‌های علمی در جهت افشای نظام‌های سکولار و یا نظام‌سازی و ارائه راهبردهای قرآنی.
ب ـ اعلام آمادگی برای ترویج و یا آموزش و یا توجیه علاقه‌مندان به نظام مدیریت و تعلیم و تربیت قرآنی و نیز اعلام آمادگی برای اعزام به محافل علمی داخل و یا خارج کشور.
ج ـ شرکت در بررسی مقالات ارائه شده به انجمن و اعلام نظر درباره آن مقالات.
2ـ رده کارشناسی
شامل عزیزانی است که مدرک علمی و آثار و مقالات آنان به تأیید هیأت کارشناسی انجمن برسد. لازم به ذکر است که مدرک داوطلبان هیأت کارشناسی می‌بایست حداقل فوق لیسانس یا پایان سطح چهار حوزه علمیه و با سابقه کافی در رشته‌های تحصیلی باشد. ضمنا ایشان نیز لازم است در مصاحبه ورودی شرکت نموده تا در صورت تأیید به عضویت در این رده پذیرفته شوند.
شرح وظایف رده کارشناسی:
الف ـ شرکت در طراحی کلاس‌های آموزشی
ب ـ اداره گروه‌های انجمن
ج ـ تشکیل همایش‌ها و جلسات هفتگی و ماهانه
د ـ بررسی آثار علمی داوطلبان عضویت در گروه کارشناسی
3ـ رده عادی
شامل عزیزانی است که مدرک تحصیلی ایشان فوق دیپلم یا دانشجو یا لیسانس و یا سطح دو حوزه‌های علمیه باشد. این افراد پس از مصاحبه و تأیید توسط گروه کارشناسی پذیرفته خواهند شد.
شرح وظایف رده عادی:
الف ـ شرکت در جلسات ماهانه
ب ـ پیاده و تایپ و ویراستاری سخنرانی‌ها
ج ـ تکثیر و توزیع سخنرانی‌ها
د ـ انجام وظایف محوله از جانب گروه کارشناسی
ه ـ شرکت حداقل در یکی از گروه‌ها و فعالیت‌های انجمن یا بیشتر.
فعالیت‌های عمومی اعضاء
1ـ تمام اعضا در هریک از رده‌های خویش می‌بایست در یکی از گروه‌های تخصصی انجمن عضویت داشته و در گروه، فعال باشند.
2ـ از نظر مالی تمامی اعضای انجمن موظفند برای گردش مالی و رفع نیازهای انجمن به صورت همت عالی شهریه‌ای را تحت عنوان حق عضویت به طور ماهانه (حد اقل ده هزار تومان) به صندوق انجمن پرداخت نمایند.
3ـ تمامی اعضا متعهدند که در هر حال و در هر شرایطی اعم از این که در محل انجمن حاضر باشند یا نباشند، در ترویج اهداف، افکار و برنامه‌های انجمن تلاش نمایند.
گروه‌های فعال در انجمن
1ـ گروه سایت و خبرگزاری و ارتباطات
2ـ گروه برنامه‌ریزی و آموزشی و اعزام استاد
3ـ گروه پشتیبانی و پذیرایی و حسابداری و مالی و همایش‌ها و تبلیغات و مسافرت‌ها
4ـ گروه سمعی و بصری و تایپ و تکثیر و کتابخانه و انتشارات

آدرس اصلي خبر  در سايت خبرگزاري دانشجو http://www.snn.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=6&Id=225287&Sgr=1006

0 نظر