صابره: آشنايي با مفهوم نظام شناسي در 21 گام

1273 1395/12/08
صابره: آشنايي با مفهوم نظام شناسي در 21 گام

صابره: آشنايي با مفهوم نظام شناسي در 21 گام/ تصوير 21 بنر كه در هشتمين همايش بسوي راهبردهاي قرآني در مديريت و تربيت اسلامي در معرض بازديد شركت‌كنندگان در همايش قرار گرفت

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني صابره، تصاوير مربوط به 21 گام براي آشنايي با مفهوم نظام شناسي كه در قالب بنر در  هشتمين همايش "بسوي راهبردهاي قرآني در مديريت و تربيت اسلامي" (روز پنجشنبه 29 خرداد 93 ) در معرض ديد شركت‌كنندگان قرار گرفته بود، براي اطلاع مخاطبان محترم ارائه مي‌شود:

صابره: آشنايي با مفهوم نظام شناسي در 21 گام/ تصوير 21 بنر كه در هشتمين همايش بسوي راهبردهاي قرآني در مديريت و تربيت اسلامي در معرض بازديد شركت‌كنندگان در همايش قرار گرفت

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني صابره، تصاوير مربوط به 21 گام براي آشنايي با مفهوم نظام شناسي كه در قالب بنر در  هشتمين همايش "بسوي راهبردهاي قرآني در مديريت و تربيت اسلامي" (روز پنجشنبه 29 خرداد 93 ) در معرض ديد شركت‌كنندگان قرار گرفته بود، براي اطلاع مخاطبان محترم ارائه مي‌شود:

 

1- هستی بر اساس یک نظام دقیق و حکیمانه در حال حرکت است و از آنجا که انسان عضوی از این نظام است و تمام وجودش نیز با هستی هماهنگ و دارای نظام است؛ جامعه ی انسانی و عرصه های آن نیاز به نظام دارد مثل عرصه ی تعلیم وتربیت، عرصه ی هنر، عرصه ی اقتصاد، عرصه ی حقوق و...

2- نظام‌مندی از قوانین حکیمانه حضرت حق در هستی است؛ بنابراین هر جا و هر کس نظام مند و هماهنگ با حرکت هستی حرکت کند؛ او پیروز است.

3- جامعه ای که نظام مند حرکت کند؛ دیگران مجذوب نظاماتش می‌شوند و هر جامعه‌ای در حرکت عرصه های خود اگر نظام نداشته باشد؛ یا محکوم به آشفتگی خواهد شد یا ضرورتاً باید از نظامات ملتهای بیگانه وام بگیرد و نظامات بیگانه را بر خود مسلط کند. و این رمز تسلط نظامات جهان غرب بر عرصه های جوامع اسلامی است.

4- تمامی عرصه های جامعه برای حرکت خود نیاز به نظام دارد. اگر جامعه قدرت نظام سازی داشته باشد؛ تمدن ساز خواهد شد ولی اگر در نظام سازی توانا نباشد، اجباراً تحت سلطه ی نظامات بیگانه قرار می گیرد؛ اگر چه جامعه اسلامی باشد؛ و این قانون الهی است که جوامع اسلامی برای نجات خود از تسلط بیگانگان باید عرصه های خود را دارای نظامات جامع و متقن نمایند.

5- نظام داشتن و نظام مندی از عجیب ترین ویژگیهای هستی است. لذا نظام برای عرصه های حیات جامعه مانند روح است برای جسم.

6- در سوره کافرون وجود نظام توحیدی در تمامی عرصه های حیات انسانی و نیز نظام کفر در تمامی آن عرصه ها مطرح شده است و هر گونه بهره مندی از نظامات جهان کفر و سکولار، به عنوان مقدمه برای پذیرش تسلط جهان کفر و سکولار بر عرصه های جهان اسلام اعلام شده است.

7- قل یا أیها الکافرون( بگو و به این قانون عمل کن که ای کافران)

لا أعبد ما تعبدون (آنچه که موجب سرکشی شما از پرستش حق شده است را ما نمی پذیریم)

ولا أنتم عابدون ما أعبد (و شما نیز آنچه که موجب بندگی ما و پرستش حق می شود را نخواهید پذیرفت.)

ولا أنا عابد ما عبدتم(من نمی توانم نظامات شما را بر خود مسلط کنم.) و لا أنتم عابدون ما أعبد (و شما نیز آنچه را که موجب بندگی و اطاعت من از حقتعالی شده است را بر جامعه ی خود حاکم نخواهید کرد.)

لکم دینکم و لی دین(نظامات شما تنها برای عرصه‌های حیات خودتان است ولی برای عرصه های حیات ما نظامات خودمان مفید است)

8- تاسیس نظام جمهوری اسلامی، اولین قدم برای آماده سازی مقدمات تمدن سازی اسلامی بود؛ ولی متأسفانه چون در طی زمان به ساخت زیر نظامات مربوط توجهی نشد، جامعه مجذوب نظامات غربی شد و در نتیجه بسیاری ازنظامات غربی برعرصه های تمدن ساز جامعه اسلامی مسلط شد.

9- هیچ جامعه ای نمی تواند حرکت عرصه های خودش را متوقف کند تا زیرنظامات مربوط فراهم شود؛ بنابراین جامعه اسلامی در عرصه های مختلف حیات انسانی، مثل عرصۀ هنر، تجارت، سیاست، مدیریت، تعلیم و تربیت و ... یا باید خودش نظام داشته باشد یا اینکه محتاج نظامات سکولار می‌شود و شروع نفوذ و تسلط جهان کفرو سکولار بر جهان اسلام از همین نقطه است.

10- در هر یک از عرصه های حیات انسانی اگر ؛ جامعه اسلامی از نظام سکولار بهره مند شود حتما آن را بر خود مسلط خواهد کرد و حتما در آن عرصه گرفتار تفرقه و تشتت خواهد شد.

11- مهمترین سلاح دشمن برای مبارزه علیه بنای تمدن اسلامی، نفوذ و بهره گیری از نظامات خود بر عرصه های متنوع جهان اسلام است که بسیار آرام و خاموش در حال تسلط بر جوامع اسلامی است. لذا مهمترین گزینه روی میز آنها، برای سلطه بر جهان اسلام، نظاماتشان است. مانند نظام علمی، بانکی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و...

12- کشف و طراحی و تدوین نظام مدیریت و تعلیم و تربیت، بر اساس قرآن و عترت از مهم ترین عرصه های جهان اسلام است که موسسه صابره(سلام الله علیها) به حول و قوه الهی، در راستای تحقق آن است تا گرفتار تسلط نظام تعلیم و تربیت سکولار در این عرصه نشود.

13- هر ديني براي اعمال مديريت و ولايت خود بر عرصه‌هاي حيات انساني، تنها از نظامات خاص خود استفاده مي‌كند. بنابراين اگر نظامات جهان سكولار را به هر اندازه بر عرصه‌هاي جامعه اسلامي حاكم كنيم به يقين به همان اندازه دين ايشان را پذيرفته و بر خود حاكم كرده‌ايم.

14- هر ديني براي اعمال مديريت و ولايت بر عرصه‌هاي حيات انساني به نظامات خاص خود نيازمند است، بنابراين دين اسلام بدون استفاده از نظامات خاص خود نمي‌تواند مديريت و ولايت توحيد را بر عرصه‌هاي حيات انساني حاكم نمايد.

15- حكومت اسلامي بدون استخراج و اعمال نظامات خاص اسلام در جامعه به شعار توخالي تبديل خواهد شد كه مديريت و حكومت واقعي را به بيگانه سپرده است. و اكنون دشمنان و منافقان داخلي در جهان اسلام در پي وصول به همين هدف مي‌باشند.

16- مديريت دين در عرصه‌هاي حيات انساني تنها به وسيله نظامات خاص خود امكان پذير است.

17- نظام موجب نفوذ و اقتدار ولايت در مديريت است.

18- تحقق ولايت در هر ديني به وسيله نظامات خاص دين امكان پذير است.

19- ولايت طاغوت و شيطان تنها به وسيله نظامات كفر و سكولار بر جهان اسلام اعمال مي‌شود.

20- اگر نظامات مربوط به هر عرصه در حيات انساني از عمق دين استخراج و به اجرا گذاشته نشود، چيزي از اسلام به جز پوسته و ظاهر باقي نخواهد ماند.

21- حكومت و ولايت توحيد تنها به وسيله اجراي نظامات خاص اسلام در تمامي عرصه‌هاي حيات انساني امكان پذير است.

مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره سلام الله عليها

 

0 نظر