صابره: گزارش جلسه 48 نظامشناسي/ استاد زاهدي: طبق بخش اول زيارت عاشورا، بايد معرفتت آنقدر بالا برود تا به مقام سائلي در درگاه خدا برسي و همنفسي و همرزمي با حضرت مهدي(عج) را گدايي كني تا حق ولايت و حق هدايت اهل بيت(ع) را كه بر زمين مانده است، طلب كني/ اين دستور قرآن است كه بايد دين و نظامات دشمن و «ماتَعبُدونِ» آنها را بشناسيم تا بتوانيم بگوييم «لا اَعبُدُ»/ معرفي بلاهايي كه اكنون بر سر ما آمده است و عامل سقوط ما را فراهم ميكند: بي حجابي و بدحجابي، ورود غلط زنان به عرصههاي جامعه، خطر کمبود نسل و جمعیت، سکولار شدن نظام علمي و دانشگاهها، فاصله گرفتن مدارس و دانشگاهها و جامعه از نور و بصيرت
به گزارش پايگاه اطلاعرساني صابره، جلسه 48 دوره آموزشي "نظام شناسي" با حضور اساتيد و دانش پژوهان و عموم خواهران و برادران با سخنراني استاد زاهدي در روز پنجشنبه 8 آبان 93 از ساعت 10 صبح تا 11:45 در محل دفتر مركزي مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره (س) برگزار شد.
جلسه با تلاوت آیات نوراني قرآن كريم آغاز گرديد. در اين جلسه استاد زاهدي مدير موسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره(س) به موضوع «چرايي شناخت نظامات غربي» و «معرفي بلاهايي كه اكنون بر سر ما آمده است» اشاره نمودند. در ادامه رئوس مطالب تدريس شده ذكر ميگردد:
* طبق بخش اول زيارت عاشورا، بايد معرفتت آنقدر بالا برود تا به مقام سائلي در درگاه خدا برسي و همنفسي و همرزمي با حضرت مهدي(عج) را گدايي كني تا حق ولايت و حق هدايت اهل بيت(ع) را كه بر زمين مانده است، طلب كني
- بعد از اينكه در زيارت عاشورا معرفت ما را بالا ميبرند به فرازي ميرسيم كه: «فَاَسئلُ اللهَ الَّذی اَکرَمَ مَقامَکَ وَ اَکْرَمَنی اَنْ یَرزُقَنی طَلَبَ ثارِکَ مَعَ اِمامٍ مَنصُورٍ مِنْ اَهْلِ بَیْتِ مُحَمَّدٍ صَلی اللهُ عَلَیهِ وَ الِه».
اگر معرفت ما به امام حسین علیه السلام زياد شود و بر سينه ما بریزد، شدت معرفت، ما را اهل طلب و سائل درگاه الهی میكند. «فَاَسئلُ اللهَ» يعني ما را اهل سؤال و گدايي ميكند به درگاه خدا. در درگاه خدا، هر چه گداتر، ثروتمندتر. حال اين سائل چه ميخواهد؟ در سلوك خود، كدام هدف و كدام قله را ميخواهد طي كند؟ ميخواهد كه همنفس مهدي(عج) شود. همنفس مهدي(عج) بشود كه چه كار كند؟ طلبِ ثار كند. ثار، حقوق حضرت ميباشد. آنچه قلب حضرت را به درد آورده این است که حق هدایت را از ايشان گرفتند و راه هدایت را بستند. و حضرت این درد را میدید که بعد از هزار و چهارصد سال، اكثريت جامعه اسلامی، فرق یزید و امام حسين(ع) را نفهمند. اين ثار، هنوز مطالبه نشده است. آن حقي كه مطالبه شد، انتقام خون بود كه توسط مختار گرفته شد. ما قرار است حق ائمه اطهار(ع) و حق رسول خدا(ص) را بگيريم. يعنی حق هدايت، حق ولايت، حق سرپرستي، حق رهبري و راهبري، حق نجات توسط اهل البيت(ع) را بگيريم. اهل بيت(ع) از عرش آمدهاند كه ما را نجات دهند و ما را راهبري و هدايت كنند.
- در نتيجه طبق بخش اول زيارت عاشورا، بايد معرفتت آنقدر بالا برود تا به مقام سؤال و سائلي در درگاه حضرت حق برسي و همنفسي و همرزمي با حضرت مهدي(عج) را گدايي كني. حال با اين مبارزه و همرزمي چه ميخواهي؟ طلبِ ثار. ثار چيست؟ حق ولايت و حق هدايت. این حق هنوز بر زمين مانده است و حضرت منتظر احقاق این حق است.
* اين دستور قرآن است كه بايد دين دشمن و «ماتَعبُدونِ» آنها را بشناسيم تا بتوانيم بگوييم «لا اَعبُدُ»
چرا ماباید نظامات غربی را بشناسیم؟
اگر شناخت دين دشمنان براي ما ضرورت نداشت، خداوند در قرآن نميفرمود: «لا اَعبُدُ ما تَعبُدون». حال، «ماتَعبُدونِ» آنها چيست كه ما نبايد آن را «اَعبُدُ» كنيم؟ يعني، پيامبر! اين دكترين را بايد در انقلابت حاكم كني كه هر چيزي كه آنها به سمت پرستش آن و برقراري سيستم آن، حركت ميكنند، تو انكار كني و مخالفت كني. حال، معبود آنها چيست؟ سيستمهاي آنها چيست؟ نظامات آنها چيست؟ اين به ما درس ميدهد كه نظامات آنها را بشناسيم. ببينيم چه بيماريها و ويروسهايي در نظام بانكداري جهان كفر و سكولار (كه اكنون در كشور ما حاكم است) وجود دارد؟ نظام رسانه و اينترنت و فيس بوك چه ويروسهايي دارد؟ نظام روابط بينالملل چه ويروسهايي به همراه خودش ميآورد؟ نظام دانشگاهي آنها، چه مشكلاتي براي ما ميآورد؟ لذا اول بايد «ماتَعبُدونِ» آنها را بايد بشناسيم تا بتوانيم بگوييم «لا اَعبُدُ». بنابر سوره كافرون، اين دستور قرآن است كه بايد دين آنها و ماتَعبُدونِ آنها را بشناسيم.
* معرفي بلاهايي كه اكنون بر سر ما آمده است و عامل سقوط ما را فراهم ميكند
- ما طبق اين دستور قرآن، نظامات مختلفي را بررسي كرديم. امروز قصد داريم ببينيم كه چه بلاهايي بر سر ما آمده است كه عامل سقوط ما را فراهم ميكند؟
* بی حجابی و بدحجابی يك بلاست و با نص صريح قرآن مخالفت دارد
1- بی حجابی و بدحجابی يك بلاست و با نص صريح قرآن مخالفت دارد. شهوت انگيز است. بي حيايي به بار ميآورد.
* ورود غلط زنان به عرصههاي جامعه و خادم نامحرم كردن آنها، بلاست
2- ورود غلط زنان به عرصههاي جامعه. ما دو نوع ورود زنان به جامعه داريم، ورود صحيح و ورود غلط. ما مخالف ورود زنان به جامعه نيستيم. يك بال انقلاب اسلامي را زنان تشكيل ميدادند. در راهپيماييهاي انقلاب، حضور زنان پررنگ بود. تمام جنگ را مادران شهدا و همسران شهدا تحمل كردند. زنان در غياب شوهر خود، خانواده را اداره ميكردند. ورود زنان به جامعه از دريچه انقلاب اسلامي اگر صورت ميگرفت خيلي خوب بود. اما اكنون ورود زنان به جامعه تحت عنوان كارهاي خدماتي مثل منشيگري و كارمند شركتها، فروشندگي و... . اين ورود غلطي است و بلاست. دختران و زنان ما را از خانهها بيرون كشيدند و خادم نامحرم كردند.
* کمبود نسل و جمعیت و نیروی انسانی يك بلاست
3- خطر کمبود نسل و جمعیت و نیروی انسانی. در دوران سازندگي قانون گذاشتند كه فرزند چهارم حق بیمه ندارد. بعد از بازنشستگي اگر فرزند به دنيا بيايد، حق بيمه ندارد. در نمازجمعه اعلام كردند كه بچه به دنيا نياوريد! خطر كمبود نسل، بلاست.
* سکولار شدن نظام علمي و دانشگاهها و عدم اجازه دخالت اسلام در علم، بلاست
4- سکولار شدن نظام علمي و دانشگاهها. به کلی دین را از نظام علمي جدا کردهاند و اندیشههای غربی را جایگزین اندیشههای اسلامی كردهاند. در دانشگاهها اجازه نماز خواندن و زيارت عاشورا خواندن ميدهند ولي اجازه دخالت اسلام را در علم نميدهند. از نگاه ما، علمي علم است كه مشخصات آن را دين اسلام تأييد كند و به ما بدهد. مشخصات آن را قرآن به ما بدهد. علمي كه آيات حق را در وجود انسان و كل آفاق عالم نشان دهد. در حاليكه آنها جلوي آگاهي را ميگيرند و فقط آگاهيهايي را كه خودشان بخواهند، اجازه ترويجش را ميدهند. از نظر جهان كفر و سكولار، علم براي نجات بشريت و هدايت بشريت، نه. علم براي كشف اسرار عالم، نه. علم فقط براي موفقيت شركتهاي چند مليتي و كارتلها و تراستها.
* مدارس و دانشگاهها و جامعه از نور و بصيرت دارد فاصله ميگيرد و اين يك بلاست
5- از علم و نور و بصيرت و معرفت و آگاهي داريم دور ميشويم. از آگاهي يك مقداري داريم دور ميشويم. از معرفت، بيشتر داريم دور ميشويم. از نور و بصيرت به كلي داريم دور ميشويم. معناي علم را عوض كردهاند. اطلاعات تخصصي و متخصص بار آوردن را علم ميگويند: علم، اما نوراني و بصير و فهيم را نميگويند علم. مدارس و دانشگاهها و جامعه از نور و بصيرت دارد فاصله ميگيرد و اين يك بلاست. نور و بصيرت در قرآن است. «إِنَّ اللَّهَ بَصيرٌ بِالْعِباد»(غافر:44). خدا فرموده هركس بنده من است بايد بصير باشد. بصيرت بايد ذات يك مؤمن موحد باشد. «عَلى بَصيرَةٍ أَنَا وَ مَنِ اتَّبَعَني»(يوسف:108) من و تمام پيروانم و امتم بر اساس بصيرت داريم حركت ميكنيم. اكنون مدارس اسلامي يا حوزههاي علميه چقدر در مسير كسب بصيرت حركت ميكنند؟
- السلام علی الحسين... سلام طبق نص صریح قرآن کریم ده معنا دارد. به معنای تسلیمكردن همه امکانات، تقدیم کردن همه کرامتها، بالابردن همه منزلتها و مقامات، دفاع كردن با همه قدرت از كسي كه به او سلام ميكنيم، ایثار کردن مال و جان، عاشقی کردن، محبت كردن و... . چقدر ما معرفت داريم به معناي سلام؟...
لازم به يادآوري است كه انشاءالله هر هفته پنجشنبه ها از ساعت 9:30 تا 11:30 صبح كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي برگزار ميشود.
سيدي هاي صوتي اين جلسات براي بهرهبرداري دانش پژوهان، تهيه شده و در اختيار آنان و ساير علاقمندان قرار ميگيرد.
حضور در كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي، پس از ثبت نام حضوري، براي عموم خواهران و برادران بلامانع است.
مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره سلام الله عليها
0 نظر