صابره: گزارش جلسه 34 نظامشناسي/ استاد زاهدي: معرفي اهداف و برنامههاي اصلي نظام رسانه كفر و شيطاني بر اساس قرآن/ برانگیختن تمایلات، فريب، ايجاد غفلت و نسيان، لغزش و دنيازدگي، وسوسه، بازداری از صراط مستقیم، امر به فحشاء، گمراهي از ولايت و ايجاد فتنه از اهداف و راهکارهاي رسانههای شیطان است/ پرورش حيا، تضرع و توبه، تبعيت از فرامين قرآن و عترت، از راههاي نجات در برابر ترويج بيعفتي توسط رسانههاي شيطان است/ از مصاديق رسانههاي شيطاني مي توان به سينما، فيس بوك، ماهواره، اينترنت، مدها و... اشاره نمود
به گزارش پايگاه اطلاعرساني صابره، جلسه 34 دوره آموزشي "نظام شناسي" با حضور اساتيد و دانش پژوهان و عموم خواهران و برادران با سخنراني استاد زاهدي در روز پنجشنبه 2 مرداد 93 از ساعت 10 صبح تا 12 در محل مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره (س) برگزار شد.
جلسه با تلاوت آیات نوراني قرآن كريم آغاز گرديد. در اين جلسه استاد زاهدي مدير موسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره(س) به موضوع « ادامه معرفي نظام رسانه كفر و شيطاني بر اساس قرآن» پرداختند. در ادامه رئوس مطالب تدريس شده به صورت خلاصه عنوان ميشود:
* جهان سکولار با نظام رسانهاش توانسته است بر نظام اسلامی چیره شود
- موضوع این جلسه نظام رسانه کفر و شیطانی است که مکمل جلسات قبل درباره این رسانه میباشد. طبق آنچه در گذشته ارائه گردید مأموریتهای نظام رسانه از اطلاعرسانی تغییر کرده و تبدیل شده به جاسوسی، جا انداختن نظام مدرنیته، نظام لیبرال دموکراسی و نظام فناوری و تکنولوژیکی سکولار. به این ترتیب میتوان گفت جهان سکولار با نظام رسانهاش توانسته است بر نظام اسلامی چیره شود. لذا باید ماهییت و مأموریتهای رسانه جهان غرب شناخته شود تا به درستی در برابر آن بتوانیم موضعگیری کنیم.
اهداف و برنامههای اصلی رسانههای شیطان بر اساس قرآن
1) بیعفتی «تَشيعَ الْفاحِشَة»(نور:19)
1-1- بیعفتی (سوءات)
* ايجاد دشمني، رسوايي، عصيان و خروج از بهشت قرب، از جلوههاي ترويج بيعفتي توسط رسانههاي شيطان است
بعد از خروج از بهشت قرب، سوءات و زشتیهای انسان آشکار میشود. «كَما أَخْرَجَ أَبَوَيْكُمْ مِنَ الْجَنَّةِ يَنْزِعُ عَنْهُما لِباسَهُما لِيُرِيَهُما سَوْآتِهِما»(اعراف:27). سوءات همان بیعفتی است که جلوههای مختلفی دارد:
1-1-1- ایجاد عداوت و دشمنی، اختلاف و درگیری: «بَعْضُكُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ وَ لَكُمْ فِي الْأَرْضِ مُسْتَقَرٌّ وَ مَتاعٌ إِلى حين»(اعراف:24)
2-1-1- ایجاد رسوایی و بیعفتی، شکمِ سیریناپذیر، عطشِ طمع، رقابت چشم و همچشمی، شهوات:« إِنَّ لَكَ أَلاَّ تَجُوعَ فيها وَ لا تَعْرى»(طه:118)
3-1-1- نتیجه ذاتی عصیان اگرچه به دلیل غفلت و نسیان باشد خروج از بهشت قرب و ورود به حیات دنیاست. خداوند از حضرت آدم انتقام نگرفت، بلکه نتیجه ذاتی غفلت و عصیان را اعلام کرد که همان هبوط در دنیاست. همانگونه که ویژگی بهشت قرب در امان ماندن از گرسنگی (شکمِ سیریناپذیر)، عریانی(رسوایی)، تشنگی(عطشِ طمع)، خستگی و گرمازدگی(رقابت و چشم و همچشمی و درگیری) است. با توجه به آیات سوره طه: «إِنَّ لَكَ أَلَّا تجَوعَ فِيهَا وَ لَا تَعْرَى(118) وَ أَنَّكَ لَا تَظْمَؤُاْ فِيهَا وَ لَا تَضْحَى(119)» از ویژگیهای بهشت قرب این است که خداوند متعال به حضرت آدم علیه السلام فرمود هرچه دلتان میخواهد در بهشت قرب بخورید، لذا خوردن گناه نیست و اشتها داشتن و میل به خوردن و لذتگرایی در بهشت قرب هم وجود دارد. ولی آنچه که در بهشت قرب نیست، سیریناپذیری است. در بهشت قرب نيز انسان اندامش را به همراه دارد ولی رسوایی، سکس و شهوات وجود ندارد. در بهشت قرب نيز میل به آب و نوشیدنیها وجود دارد و هرگونه نوشیدنی هست ولی عطشِ پایانناپذی که تجلی آن در طمع هست وجود ندارد. در بهشت قرب نيز آفتاب و نور و گرما به اندازه نیاز وجود دارد، ولی گرمازدگی و خستگی و درماندگی و رقابت و دوندگیهای بیجا نیست.
2-1-راه نجات از بي عفتي
* پرورش حيا، تضرع و توبه، تبعيت از فرامين قرآن و عترت، لقا به ساحت اهل البيت(ع) و لباس تقوا، از راههاي نجات در برابر ترويج بيعفتي توسط رسانههاي شيطان است
1-2-1- ترویج و پرورش حیا: «وَ طَفِقا يَخْصِفانِ عَلَيْهِما مِنْ وَرَقِ الْجَنَّةِ»(اعراف:22)
2-2-1- تضرع و التماس و مناجات و توبه: «قَالَا رَبَّنَا ظَلَمْنَا أَنفُسَنَا وَ إِن لَّمْ تَغْفِرْ لَنَا وَ تَرْحَمْنَا لَنَكُونَنَّ مِنَ الْخَاسرِِين»(اعراف:23)
فرق استغفار با توبه: استغفار یعنی طلب مغفرت کردن که به شکل زبانی است مانند نماز و دعا. توبه یعنی انجام عملی که مورد رضا و عنایت حضرت حق است، مانند صدقه، دادن وجوهات، دفاع از مکتب اهل البیت علیهم السلام، دستگیری از فقیر، اصلاح ذاتالبین، امر به معروف و نهی از منکر، دفاع از انقلاب اسلامی، شهادت، کتک خوردن در راه خدا، اطاعت از پدر و مادر، محبت به زیردستان، عیادت مریضها. استغفار ورود به عالم غفران حق است اما توبه ورود به عالم فیض حضرت حق است. لذا باید بعد از استغفار، توبه باشد و اگر نباشد فایدهای ندارد و برعکس.
3-2-1- لقا و تلقی و القاء به ساحت مقدس حضرات اهل البیت علیهم السلام: «فَتَلَقَّى آدَمُ مِنْ رَبِّهِ كَلِماتٍ فَتابَ عَلَيْه»(بقره:37)
4-2-1- متابعت به هدایتهای الهی یعنی فرامین قرآن و اهل البیت علیهم السلام:«ً فَمَنْ تَبِعَ هُدايَ فَلا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ»(بقره:38)
5-2-1- لباس تقوا «يا بَني آدَمَ قَدْ أَنْزَلْنا عَلَيْكُمْ لِباساً يُواري سَوْآتِكُمْ وَ ريشاً وَ لِباسُ التَّقْوى ذلِكَ خَيْرٌ»(اعراف:26)
* حضرت آدم با حیا و استغفار و توبه به مقامی رسید که توانست رتبه «فَتَلَقَّى آدَمُ مِنْ رَبِّهِ كَلِماتٍ» را درک کند و به درجه «اصطفی» و «اجتبی» صعود نماید
- استفاده حضرت آدم از ورق الجنه یعنی حیا و سپس استغفار و توبه. حضرت آدم با حیا و استغفار و توبه به مقامی رسید که توانست رتبه «فَتَلَقَّى آدَمُ مِنْ رَبِّهِ كَلِماتٍ» را درک کند. و مدال «فَتابَ عَلَيْه» را به دست آورد و به درجه اصطفی «إِنَّ اللَّهَ اصْطَفى آدَمَ»(آل عمران:33) و اجتبی «ثُمَّ اجْتَباهُ رَبُّهُ فَتابَ عَلَيْهِ وَ هَدى»(طه:122) صعود نماید و با آن کلمات(كلمات=5تن آل عبا عليهم السلام)، همراز و همنفس و همنشین گردد و به زندگی آرام و امن و بدون خوف و بدون حزن دست یابد و شامل «فَمَنْ تَبِعَ هُدايَ فَلا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ»(بقره:38) گردد.
* برانگیختن تمایلات، فريب، ايجاد غفلت و نسيان، لغزش و دنيازدگي، وسوسه، بازداری از صراط مستقیم، امر به فحشاء، گمراهي از ولايت و ايجاد فتنه از اهداف و راهکارهاي رسانههای شیطان است
2) برانگیختن تمایلات هر چند به ظاهر صحیح باشد:«فَوَسْوَسَ إِلَيْهِ الشَّيْطانُ قالَ يا آدَمُ هَلْ أَدُلُّكَ عَلى شَجَرَةِ الْخُلْدِ وَ مُلْكٍ لا يَبْلى»(طه:120) همانطور که شیطان ابتدا تمایل حضرت آدم به خلود و مُلک شدن را تحریک نمود و برای او و همسرش قسم خورد که ناصح و خیرخواه آنان است، اما فریب شیطان این بود که نگفت نزدیک شدن به این درخت بدون اذن خداوند متعال اثر معکوس دارد.
3) فریب اصلیترین راهکار رسانههای شیطان است: «وَ ما يَعِدُهُمُ الشَّيْطانُ إِلاَّ غُرُوراً»(اسرا:64) رسانه شیطان با فریب خود قادر است دور را نزدیک و نزدیک را دور کند.
4) ایجاد غفلت و نسیان از اهداف رسانه میباشد: «وَ إِمَّا يُنْسِيَنَّكَ الشَّيْطانُ فَلا تَقْعُدْ بَعْدَ الذِّكْرى مَعَ الْقَوْمِ الظَّالِمينَ»(انعام:68)، «فَأَنْساهُ الشَّيْطانُ ذِكْرَ رَبِّه»(یوسف:42)
5) لغزش از اهداف رسانه میباشد: «فَأَزَلَّهُمَا الشَّيْطانُ عَنْها فَأَخْرَجَهُما مِمَّا كانا فيه»(بقره:36)
6) اخراج از بهشت قرب و دنیازدگی از اهداف رسانه میباشد: «وَ قُلْنَا اهْبِطُوا»(بقره:36)
7) وسوسه «الَّذي يُوَسْوِسُ في صُدُورِ النَّاسِ»(ناس:5)
8) ترساندن دوستانش «إِنَّما ذلِكُمُ الشَّيْطانُ يُخَوِّفُ أَوْلِياءَهُ فَلا تَخافُوهُمْ وَ خافُونِ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنين»(آل عمران:175)
9) زینت دادن شهوات «زُيِّنَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَواتِ مِنَ النِّساءِ وَ الْبَنينَ»(آل عمران:14)
10) اضافه کردن گرفتاریها «وَ مِنْ شَرِّ النَّفَّاثاتِ فِي الْعُقَدِ»(فلق:4)
11) بازداری از صراط مستقیم؛ با تبدیل بهترین راهها به بدترین راهها«لَأَقْعُدَنَّ لَهُمْ صِراطَكَ الْمُسْتَقيمَ»(اعراف:16)
12) استراق سمع «إِلاَّ مَنِ اسْتَرَقَ السَّمْع»(حجر:18)، وظیفه ما آماده باش کامل در مقابل استراق سمع آنهاست. «وَ يُقْذَفُونَ مِنْ كُلِّ جانِبٍ»(صافات:8)
13) کشف نقاط ضعف و اسرار جهان اسلام «إِنَّهُ يَراكُمْ هُوَ وَ قَبيلُهُ مِنْ حَيْثُ لا تَرَوْنَهُمْ»(اعراف:27)
14) مصرفگرایی، اشرافیگری، اسراف و تبذیر «إِنَّ الْمُبَذِّرينَ كانُوا إِخْوانَ الشَّياطين»(اسراء:27)
15) ایجاد بغض و کینه و عداوت «إِنَّما يُريدُ الشَّيْطانُ أَنْ يُوقِعَ بَيْنَكُمُ الْعَداوَةَ وَ الْبَغْضاء»(مائده:91)
16) طرح دوستی شیطان با مسلمین«وَ مَنْ يَتَّخِذِ الشَّيْطانَ وَلِيًّا مِنْ دُونِ اللَّهِ فَقَدْ خَسِرَ خُسْراناً مُبينا»(نساء:119)
17) ترساندن از فقر و امر به فحشاء «الشَّيْطانُ يَعِدُكُمُ الْفَقْرَ وَ يَأْمُرُكُمْ بِالْفَحْشاء»(بقره:218)
18) حرکت گام به گام به سوی نیستی و سقوط «وَ لا تَتَّبِعُوا خُطُواتِ الشَّيْطانِ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبينٌ»(بقره:168)
19) اثر گذاری روی ذهن « َتَخَبَّطُهُ الشَّيْطَانُ مِنَ الْمَس»(بقره:275)
20) گمراهی از ولایت «وَ يُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَن يُضِلَّهُمْ ضَلَالَا بَعِيدًا»(نساء:60)
21) ایجاد آرزوهای دراز «يَعِدُهُمْ وَ يُمَنِّيهِمْ وَ ما يَعِدُهُمُ الشَّيْطانُ إِلاَّ غُرُورا»(نساء:120)
22) ایجاد پلیدی«إِنَّمَا الْخَمْرُ وَ الْمَيْسِرُ وَ الْأَنْصابُ وَ الْأَزْلامُ رِجْسٌ مِنْ عَمَلِ الشَّيْطانِ فَاجْتَنِبُوه»(مائده:90)
23) ایجاد فتنه و اختلاف و تیرگی دل «وَ إِمَّا يَنزَغَنَّكَ مِنَ الشَّيْطَانِ نَزْغٌ فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ»(اعراف:200)
24) کلک زدن شیطان «رِجْزَ الشَّيْطَان»(انفال:11)
25) سرپوش گذاشتن روی حق و حقیقت «وَ كانَ الشَّيْطانُ لِرَبِّهِ كَفُورا»(إسرا:27)
26) القای شبهه «إِذا تَمَنَّى أَلْقَى الشَّيْطانُ في أُمْنِيَّتِهِ»(حج:52)
27) واداشتن به کارهای زشت «يَأْمُرُ بِالْفَحْشَاءِ وَ الْمُنكَر»(نور:21)
28) کشاندن به خذلان و پستی«كانَ الشَّيْطانُ لِلْإِنْسانِ خَذُولا»(فرقان:29)
29) بستن راه خدا «وَ زَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطانُ أَعْمالَهُمْ فَصَدَّهُمْ عَنِ السَّبيل»(نمل:24)
30) زینت دادن عمل زشت «الشَّيْطَانُ سَوَّلَ لَهُمْ»(محمد:25)
31) عداوت با حق و پیامبران «كَذَالِكَ جَعَلْنَا لِكلُِّ نَبىٍِّ عَدُوًّا شَيَاطِينَ الْانسِ وَ الْجِنِّ»(انعام:112)
32) لرزاندن قلب «تَؤُزُّهُمْ أَزًّا»(مريم:83)
33) محاصره شدن توسط شیاطین «هَمَزَاتِ الشَّيَاطِين»(مؤمنون:97)
34) برنامه داشتن دشمن، داشتن طرح و نقشه و طبقه بندی«الشَّيْطانِ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبينٌ»(زخرف:62)
* از مصاديق رسانههاي شيطاني مي توان به سينما، فيس بوك، ماهواره، اينترنت، مدها و... اشاره نمود
- در حال حاضر مصادیق رسانه های شیطانی عبارتند از: سینما، فیس بوک و بسياري از شبكههاي اجتماعي اينترنتي و موبايلي، ماهواره، اینترنت، بسیاری از وب سایت ها، بسیاری از روزنامه ها و مجلات، برخی از برنامه های تلویزیونی، بسیاری از نرم افزارها و بازيهاي يارانهاي، بسیاری از خبرگزاری ها، بسیاری از خبرنگارها، بسیاری از تئاترها، بسیاری از کتابها و نمایشنامهها و داستانها، بسیاری از سریالهای بی محتوا و احیاناً مبتذل در سوپر مارکتها، شبکههای قداست شکن، بسیاری از مدها، بسیاری از سمینارها و جشنوارهها، بسیاری از برنامههای غافلکننده، بسیاری از برنامههایی که باید دولت بر آنها نظارت داشته باشد مثل برنامههای گردشگری و پیامکهایی که راجع به این برنامه ها ارسال میشود و در جهت مقاصد شیطانی و امیال بشری عمل میکنند. همچون تبليغ سفر به آنتالیا با برنامههای شادِ شاد و نوشابههای رایگان و... .
لازم به يادآوري است كه انشاءالله هر هفته پنجشنبه ها از ساعت 10 صبح تا 12 كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي برگزار ميشود.
سيدي هاي صوتي اين جلسات براي بهرهبرداري دانش پژوهان، تهيه شده و در اختيار آنان و ساير علاقمندان قرار ميگيرد.
حضور در كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي، پس از ثبت نام حضوري، براي عموم خواهران و برادران بلامانع است.
مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره سلام الله عليها
0 نظر