صابره: گزارش جلسه 30 نظامشناسي/ استاد زاهدي: با نظامسازي، جمهوري اسلامي و جهان اسلام در برابر نظامات دشمن بيمه ميشود/ نظام بانكداري غربي، محور ايجاد تورم و گراني و بازوي اصلي جهان كفر و سكولار براي به بردگي كشاندن كشورهاست/ كاربرد نظام رسانهاي غرب، جاسوسي، خبردزدي، مديريت شايعات و جوسازي و... است
به گزارش پايگاه اطلاعرساني صابره، جلسه 30 دوره آموزشي "نظام شناسي" با حضور اساتيد و دانش پژوهان و عموم خواهران و برادران با سخنراني استاد زاهدي در روز پنجشنبه 5 تير 93 از ساعت 10 صبح تا 12:30 در محل مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره (س) برگزار شد.
جلسه با تلاوت آیات نوراني قرآن كريم آغاز گرديد. در اين جلسه استاد زاهدي مدير موسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره(س) به موضوع«تبيين مفهوم نظامشناسي و نظامسازي» ، «ادامه مبحث نظام رسانه» و «تفسير سوره ناس» پرداختند. در ادامه رئوس مطالب تدريس شده به صورت خلاصه عنوان ميشود:
* با نظامسازي جمهوري اسلامي و جهان اسلام در برابر نظامات دشمن بيمه ميشود
- نظامشناسي به معني شناخت نظامات غربي و اسلامي است. نظامسازي يعني اينكه بر اساس انديشههاي ناب قرآن و حضرات اهلالبيت(ع) نظامات خاص اسلام را اگر نيست بسازيم، اگر هست معرفي كنيم، اگر ضعيف است تقويت كنيم و اگر فراموش شده به ياد بياوريم تا بتوانيم جمهوري اسلامي و جهان اسلام را در برابر نظامات دشمن بيمه كنيم.
- نظامات كفر و سكولار در جهان اسلام نفوذ كرده و مسلط شده و به نمايندگي از جهان كفر و سكولار بر كشورهاي تحت سلطه حكومت ميكند و منابع اين كشورها را به صورت قانوني و توسط مردم همان كشور مصرف ميكند و دانش، فكر و انديشه آنها را تحت تأثير خود قرار داده از بين آنها نيرو ميگيرد و از بين مسلمين افراد را غرب زده ميكند و عليه اسلام ساماندهي ميكند.
- نظام فرهنگي، نظام هنري، نظام بانكي، نظام ورزشي، نظام سرمايهداري، نظام اجتماعي، نظام خانواده، نظام حزبي، نظام علمي و... را در جلسات گذشته شرح داديم. آسيبهايي را كه آن نظامها وارد كرده و واضح و روشن است و به چشم ميخورد را معرفي كرديم تا جامعه متوجه شود كه اين نظامات چه ضررهايي براي ما دارد. توضيح داديم كه مردم اصرار ندارند كه از نظامات غربي استفاده كنند، اما چون متأسفانه در نظامسازي اسلامي كوتاهي شده، مردم به سراغ نظامات حاضر آماده غربي ميروند.
* نظام بانكداري غربي، محور ايجاد تورم و گراني، عامل تغيير فرهنگ مردم به سوي سرمايه سالاري و دنياپرستي، و بازوي اصلي جهان كفر و سكولار براي به بردگي كشاندن كشورهاست
- ما نظام قرضالحسنه داشتيم، ولي به سراغ آن نرفتيم تا بانكداري غربي با فرهنگ ربوي و بي عاطفه بر ما حاكم شود.
- مشخصات نظام بانكداري غربي:
1- محور ايجاد تورم و گراني است.
2- بازوي اصلي جهان كفر و سكولار براي به بردگي كشاندن كشورهاست.
3- عامل تغيير فرهنگ جامعه و هجوم مردم به سوي سرمايه سالاري و دنياپرستي است.
4- عامل ترويج كاخ نشيني و اشرافيگري است.
5- باعث بزرگترين اختلاسها و غارت اموال جامعه است.
6- بزرگترين رشوهخواريها و باندبازيها توسط بانك است.
7- در ظاهر، در بانك گردش پول صورت ميگيرد، اما يك نوع هيجان كاذب و رونق دروغين در كسب و كار توسط بانك صورت ميگيرد. تصور ما از بانك، پول گذاشتن در بانك و برداشت پول و... است، در حاليكه نظام بانكي بسيار پيچيده است. مثلاً با نظام اوراق بهادار توسط بانكها، 50% اموال مالزي به صورت قانوني توسط بانكهاي اروپايي و آمريكايي بلعيده شد.
اينها مشخصات نظام بانكداري غربي است كه براي ما سراسر خطر است، ولي چون نظام بانكداري اسلامي طراحي نشده، مجبوريم از همين نظام بانكداري استفاده كنيم. نظامات ديگرشان هم همينطور است.
* كاربرد نظام رسانهاي غرب، جاسوسي، خبردزدي، مديريت شايعات و جوسازي و... است
- يك زماني از رسانه، مفهوم رساندن خبر و خبرگزاري استنباط ميشد. در حاليكه هم اكنون نظام رسانه خيلي پيچيده شده و ديگر معني خبررساني نميدهد.
كاربرد نظام رسانه در جهان غرب:
1- جاسوسي
2- خبر دزدي
3- جمعآوري اطلاعات
4- مديريت توليد خبر
5- مديريت توزيع خبر
6- مديريت دريافت اخبار
7- مديريت شايعات و جوسازي
8- مديريت نظرسنجي
9- شكستن هر نوع تصميم مستقل در كشورهاي تحت سلطه
10- شكستن هر نوع مشورت و مشاوره در كشورهاي تحت كنترل
11- فرهنگسازي
12- ديپلماسيهاي رسانهاي
- وقتي ما نظام رسانهاي بومي و اسلامي نداشته باشيم، دشمن نظام رسانهاي حاضر و آماده (اينترنت، گوگل، ياهو، ماهواره و...) را در اختيار ما ميگذارد. لذا زير سلطه غرب ميرويم و آسيبهاي اين نظام را بايد متحمل شويم...
* تفسير سوره ناس/ «قُلْ» به معناي يك نظريه و دكترين ميباشد
- «قُلْ» يك محتوا و نرم افزار طراحي شده است كه بايد فايل آن را باز كرد و در آن تدبر كرد.
- «قُلْ» در آياتي كه مخاطب آن حضرت محمد صلياللهعليهوآلهوسلم است، به معناي يك نظريه و دكترين ميباشد. لذا در قرآن، نظريات سياسي، اجتماعي، اقتصادي، علمي، جهاني، فرهنگي و... با توجه به آياتي كه پيامبر (ص) با «قُل» مورد خظاب قرار گرفته، وجود دارد. اي رسول ما! اين دكترين را دنبال كن. اين نظريه را دنبال كن.
- ناس در اينجا به معناي جامعهشناسي بوده و احكام فردي نيست. «بِرَبِّ النَّاس»: رب به معناي ربوبيت است. ربوبيت شامل مديريت سياسي، اقتصادي، اجتماعي، رسانهاي، خانوادگي، هنري و علمي است. «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاس»: بگو پناه ميبرم به اين مديريتهاي جامعهشناسي اسلامي، قرآني و مهدوي. پناه بردن به معناي اين است كه مديريتها را كشف كنيم و به كار ببريم.
- خداي آسمان و زمين به رسول آسمان و زمين، اين دكترين را داده كه زماني خواهد رسيد كه «الْوَسْواسِ الْخَنَّاس» كار ميكند و آنقدر قوي است كه ميتواند در دلهايتان نفوذ كند. در اين زمان هيچ راهي نداريد كه به ربوبيت و مديريت حضرت حق پناه ببريد. مديريت و ربوبيت قرآني و وحياني را بر جامعه خودتان حاكم كنيد. تا زماني كه اين مديريت در جامعه حاكم نشود، نميتوانيد از نفوذ دشمن بر دلهايتان نجات پيدا كنيد.
- «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاس»: ربوبيت جامعه شناسي حضرت حق را بر تمام عرصههاي مختلفي كه حضرت حق نظام وحياني را معرفي كرده بايد مسلط كنيم.
- حضرت علي عليهالسلام فرمودهاند كه سوره توحيد براي مؤمنين آخرالزمان است. لذا «قل هو الله احد» يك نرم افزار پيچيده آينده است. براي حال نيست. اگر عقل كسي به آن برسد، يعني به عصر ظهور رسيده است. اين خاص دوران ظهور حضرت است كه بايد مقدمات آن را حاضر كنيم... .
لازم به يادآوري است كه انشاءالله هر هفته پنجشنبه ها از ساعت 10 صبح تا 12 كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي برگزار ميشود.
سيدي هاي صوتي اين جلسات براي بهرهبرداري دانش پژوهان، تهيه شده و در اختيار آنان و ساير علاقمندان قرار ميگيرد.
حضور در كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي، پس از ثبت نام حضوري، براي عموم خواهران و برادران بلامانع است.
مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره سلام الله عليها
0 نظر