چاپ کردن این صفحه

صابره: گزارش جلسه هفتم دوره نظام شناسي

881 1395/12/08
صابره: گزارش جلسه هفتم دوره نظام شناسي

صابره: گزارش جلسه هفتم دوره نظام شناسي/ استاد زاهدي: راهبرد احزاب، منافع شخصي و «تَفَرَّقُوا» است اما راهبرد ولي‌فقيه، قرآن و اعتصام به حبل الله است / تجلي پلوراليسم در فيس بوك است و چون راهبرد روشني از جانب حق مطلق، آن را نظارت و هدايت نمي‌كند، نتيجه‌اش جز فساد نيست

صابره: گزارش جلسه هفتم دوره نظام شناسي/ استاد زاهدي: راهبرد احزاب، منافع شخصي و «تَفَرَّقُوا» است اما راهبرد ولي‌فقيه، قرآن و اعتصام به حبل الله است / تجلي پلوراليسم در فيس بوك است و چون راهبرد روشني از جانب حق مطلق، آن را نظارت و هدايت نمي‌كند، نتيجه‌اش جز فساد نيست

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني صابره، جلسه هفتم دوره آموزشي "نظام شناسي" با حضور اساتيد و دانش پژوهان و عموم خواهران و برادران با سخنراني استاد زاهدي در روز پنجشنبه 7/9/92 از ساعت 10 صبح تا اذان ظهر در محل مؤسسه فرهنگي قرآن و عترت صابره (س) برگزار شد.

جلسه با تلاوت آیات نوراني قرآن كريم آغاز گرديد. اهم مطالب مطرح شده در اين جلسه توسط استاد زاهدي به صورت خلاصه، ذكر مي‌گردد:

1- مقدمه و مرور:
نظام بانكداري غربي، گلادياتور قوي و هشت پاي نيرومندي است كه از جانب غرب به جان ما افتاده است
- نظام بانكي غربي، عامل مستقيم و پرقدرت غرب است. تورم را افزايش داده و پولهاي زيادي از ما را در بانكهاي جهاني بلوكه كرده است. نظام بانكداري غربي، گلادياتور قوي و هشت پاي نيرومندي است كه از جانب غرب به جان ما افتاده است. اگر نظام بانكي بومي داشتيم كه تحت تأثير نظام بانكي غربي نبود و براي انتقال ارز يك سيستم ديگري داشتيم كه وابسته به غرب نبود، ديگر نمي توانستند ما را تحريم كنند و تحت فشار قرار دهند. آنها با 8 سال جنگ تحميلي نتوانستند ما را تسليم كنند. اما حالا از طريق نظام بانكي توانستند انرژي هسته‌اي ما را محدود كنند.  
(نگاه كنيد: نظرات حضرت امام (ره) درباره نظام بانكي و مقاومت در برابر تحريمها  و...)
ابتدا بايد نظام شناسي را ياد گرفت و كليه نظامات غربي را بررسي كرد و بعد نظام سازي اسلامي را طراحي نمود
- نظام شناسي، اوجب واجبات است. هر مشكلي داريم، از عدم شناخت نظام است. ابتدا بايد نظام شناسي را ياد گرفت و كليه نظامات غربي را بررسي كرد و شيوه حكومت آن نظام‌ها بر خودمان را بفهيم و بعد نظام سازي اسلامي را طراحي نمود. در اين صورت مي‌توانيم در مقابل نظامات غربي بايستيم و مقاومت كنيم. با طراحي نظام قرآني و اسلامي در تمامي عرصه‌ها، از هيچ نقطه‌اي ضربه پذير نخواهيم بود. اكنون فقط با يك نظام قوي توانسته ايم در مقابل آنها بايستيم و آن هم نظام قانون اساسي جمهوري اسلامي است كه داراي مجلس خبرگان رهبري و شوراي نگهبان و ولايت فقيه و... است.
نظام علمي غرب در سنگرهاي خودي، از نيروي خودي، دشمن مي‌سازد
- آنها با نظام علمي خود نيرويي تربيت مي‌كنند كه مطابق فهم آنها عمل مي‌كند؛ نه مطابق منطق قرآن و امام زمان(عج). نظام علمي غرب در سنگرهاي خودي، از نيروي خودي، دشمن مي‌سازد. نظام علمي و نظام تعليم و تربيت غربي، سكولار تربيت مي‌كند.

2- ادامه معرفي نظام تحزب‌گرايي و تكثرگرايي:
- اصل تكثرگرايي دو معني دارد. يك شكل آن صحيح و بسيار خوب است و شكل ديگر آن، منفي و بسيار خطرناك است.
 اگر تكثرگرايي از يك مصدر و راهبرد روشني مثل توحيد و عدل شروع شود، هر چه شكوفه بزند، خوب است
- شكل صحيح و مثبت تكثرگرايي: تكثرگرايي از حقيقت و حق مطلق شروع مي‌شود. ظهور تجليات خداوند است. يعني نزول از جانب حق و تبديل آن به كثرات: «وَ إِنْ مِنْ شَيْ‏ءٍ إِلاَّ عِنْدَنا خَزائِنُهُ وَ ما نُنَزِّلُهُ إِلاَّ بِقَدَرٍ مَعْلُوم‏»(الحجر:21). لذا اينها كثراتي است كه از جانب خدا نازل شده و خزائن آن نزد خداست. نتايج اين تكثرگرايي توحيد است. اگر اينگونه به كثرات نگاه كنيم، دوباره به وحدت مي‌رسيم. اين تكثرگرايي به عبوديت، حقانيت، يقين، آيات جمال و جلال، ارزشها و حقايق مي‌رسند. لذا اگر تكثرگرايي از يك مصدر و راهبرد روشني مثل توحيد، عدل، ولايت و... شروع شده باشد، هر چه شكوفه بزند، خوب است.
كثرت خطرناك بر اساس منافع شخصي است و حول راهبرد الهي و قرآني شكل نمي‌گيرد
شكل منفي و غلط تكثرگرايي: كثرت گرايي اگر از حق شروع نشود، غلط است. اين كثرت گرايي و تكثرگرايي به جايي نمي‌رسد و منفي است. چراكه بنيان و اساس نداشته و اساس سالمي بر آن نظارت ندارد. يعني كثرت خطرناك بر اساس منافع شخصي شكل مي‌گيرد و حول راهبرد الهي و قرآني شكل نمي‌گيرد. اگر مثل يك بازار حراجي، هر كس فرياد بزند تا كالاي خود را بفروشد و هر كس صداي خودش را داد بزند، ديگر راهبرد روشني وجود نخواهد داشت. آيا راهبرد كلي در جامعه را يك حزب مي‌تواند بدهد؟ يك حزب بر اساس منافع شخصي يا گروهي توسط عده‌اي تأسيس مي‌شود و فكر كل جامعه نيستند. مثلاً حزب معلم‌ها، حزب كارگرها و... . اگر يك حزب براي خودشان اساس‌نامه نوشتند، اين‌ها صداهاي شخصي است و فرد، راهبردهاي بزرگ را در تحزب‌گرايي گم مي‌كند.
تفاوت تحزب‌گرايي و تعاون گرايي در قرآن
 اگر حزبي از راهبرد روشني حركت خود را آغاز كرد، ديگر اسم آن حزب نيست، اسم آن تعاون است كه بر اساس يك راهبرد روشن كه برّ و تقواست، حركت مي‌كنند: «تَعاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوى»(مائده:120).
- ولي فقيه كه از جانب امام زمان(عج) است، بر اساس «اِتَّقُوا اللَّهَ‏ وَ يُعَلِّمُكُمُ‏ اللَّهُ‏»(بقره،282) و «تَعاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوى»(مائده:120) راهبرد مي‌دهد. اما در تحزب گرايي، صداي رهبر و صداي راهبردهاي قرآني گم مي‌شود. در تعاون گرايي، صداي رهبر، شعار اصلي است و همه بر اساس آن حركت مي‌كنند.
- ريشه تحزب در تكثر منفي است. اما ريشه تعاون در راهبردهاي قرآني است كه نظارت نايب امام زمان(عج)، آن را كنترل مي‌كند. تعاون به معني عون و ياري يكديگر است. تعاون، موضوعي قلبي است و با قلب ملكوتي ارتباط دارد. اما تحزب قلبي نيست. جامعه را «كانُوا شِيَعاً» و فرقه فرفه مي‌كند: «مِنَ الَّذينَ فَرَّقُوا دينَهُمْ وَ كانُوا شِيَعاً كُلُّ حِزْبٍ بِما لَدَيْهِمْ فَرِحُون‏»(الروم: 32).
- اگر راهبرد روشن قرآني نباشد، با جنگ و دعواي حزبي، فشل مي‌شويم و آبرويمان نزد دشمن مي‌رود: «وَ أَطيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لا تَنازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ ريحُكُمْ»(الأنفال:46). پاكستان و افغانستان به خاطر تحزب، اين همه ذليل هستند. اين، تحزب‌گرايي است كه افغانستان را نابود كرد نه هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا.
چند صدايي يعني صداي شياطين و تك صدايي يعني صداي قرآن
- تحزب گرايي يا چندصدايي يعني صداي شياطين و تك صدايي يعني صداي قرآن. اگر چندصدايي، ذيل راهبردهاي ولي فقيه باشد و همه به سمت هدايت‌هاي قرآني بروند، اين كثرت زيباست. لذا تكثرگرايي مثبت آن است كه از راهبردهاي نوراني و قرآني و راهبرد حق توليد شود و بعد به كثرات تبديل شود و به نفع همه است. حضرت امام(ره) بر اساس قرآن صدا مي‌زند و ميليون‌ها نفر بر عليه شاه به خيابان‌ها مي‌روند. كثرت 13 آبان، يا كثرت روز قدس، يا كثرت هفته وحدت و... همه زيبا هستند. مقام معظم رهبري، راهبردهاي ارزشمند مي‌دهد مثل اتحاد، اقتصاد مقاومتي، صبر، عدالت، تقوا و... كه در جامعه ساري و جاري مي‌شود و كثرت آن ارزشمند است. اما تكثري كه هر كس ساز خودش را بزند و طبق منافع حزب خود حرف بزند و موضع بگيرد، مي‌شود چندصدايي و پلوراليسم و صداي شياطين.
راهبرد احزاب، منافع شخصي و «تَفَرَّقُوا» است اما راهبرد ولي فقيه، قرآن و اعتصام به حبل الله است
راهبرد احزاب، منافع شخصي است و بر خلاف «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَميعاً وَ لا تَفَرَّقُوا»(آل ‏عمران : 103 ) است. تكثرگرايي صحيح براي هدايت به ولي فقيه نياز دارد كه به منابع قرآني متصل است و راهبرد مي‌دهد كه همان اتحاد، تعاون، اتفاق و اعتصام به حبل الله است.
نظري محترم است كه بر اساس راهبردهاي قرآن باشد
- اصلي‌ترين عنصري كه با آن تكثرگرايي منفي را در جامعه اسلامي ما پياده كردند؛ اين بود كع شايع كردند: «هر كس نظرش محترم است». در حالي كه اين بدترين جمله است. نظر بايد اساس داشته باشد. اگر نظر بر اساس راهبردها و حقايق قرآني باشد، محترم است. ولي در غير اين صورت، نظر هر كس حتي براي خودش هم محترم نيست. مثل نظرات درباره دزدي و جنايت و خيانت و همجنس بازي و... .
تجلي پلوراليسم در فيس بوك است و چون راهبرد روشني از جانب حق مطلق، آن را نظارت و هدايت نمي‌كند، نتيجه‌اش جز فساد نيست
- تكثر گرايي منفي يك توطئه بوده و خطرناك است و دشمن براي پياده كردن آن در ايران، برنامه دارد، به دو شكل است:
1- كثرات جمعي: گروه گروه شدن    2- كثرات فردي: هر كس راه و عقيده خودش
لذا اسم آنارشيم و هرج و مرج عقيدتي را «پلوراليسم» گذاشته‌اند. يكي از تجليات پلوراليسم در فيس بوك (Facebook) است. از هر نوع مكاتبي در آن پيدا مي‌شود. آتش پرستي و فحشا و بت پرستي و... دارد، مسجد هم دارد! اما چون راهبرد روشني از جانب حق مطلق آن را نظارت و هدايت نمي‌كند، نتيجه اش جز فساد، نمي‌شود.
پلوراليسم، ويروس نرم افزار فرهنگ اجتماعي است
- چندصدايي، تفكر فلسفي پلوراليسم است. پلوراليسم، ويروس نرم افزار فرهنگ اجتماعي است. مي گويد: هر كس هر عقيده اي دارد، محترم است! لذا مثلاً عقيده بي حجابي هم محترم خواهد شد! در نتيجه، پلوراليسم منجر به گسترش بي حجابي و بي عفتي در جامعه خواهد شد... .
- انشاءالله جلسه بعد، روي تبعات نظام تكثرگرايي و تحزب گرايي پرداخته خواهد شد.

لازم به يادآوري است كه ان‌شاءالله هر هفته پنجشنبه ها از ساعت 10 صبح تا اذان ظهر كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي برگزار مي شود. از ساعت 9 تا 10 مباحثه و پرسش و پاسخ انجام مي شود و از ساعت 10 تا اذان ظهر، تدريس صورت مي گيرد. همچنين پنجشنبه ها از ساعت 8 صبح نيز كلاس آموزش ترجمه قرآن كريم به عنوان يك پيش نياز، ويژه خواهران توسط خانم خالقي تدريس مي گردد.

براي دريافت سي دي هاي صوتي اين جلسات، به محل موسسه صابره(س) مراجعه نماييد.
ثبت نام و حضور در كلاسهاي دوره آموزشي نظام شناسي، براي عموم خواهران و برادران، بلامانع است.

آخرین‌ها از

0 نظر