چاپ کردن این صفحه

برگزاري اولين جلسه ماهانه انجمن نظام شناسي قرآني در روز پنجشنبه 25 آبان91 با سخنراني استاد زاهدي درباره نظام سازي و نظام شناسی بر اساس راهبردهای قرآنی و روایی

842 1395/12/07
برگزاري اولين جلسه ماهانه انجمن نظام شناسي قرآني در روز پنجشنبه 25 آبان91 با سخنراني استاد زاهدي درباره نظام سازي و نظام شناسی بر اساس راهبردهای قرآنی و روایی

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني صابره، اولين جلسه ماهانه دوره تربيت استاد در مديريت و تعليم و تربيت قرآني با حضور دانش‌پژوهان دوره و سخنراني استاد زاهدي در تاريخ 27/8/91 برگزار شد. لازم به ذكر است كه انشاءالله جلسه دوم ماهانه دوره تربيت استاد در روز پنجشنبه 23 آذر91 از ساعت 15 تا نماز مغرب برگزار خواهد شد.

 

 

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني صابره، اولين جلسه ماهانه دوره تربيت استاد در مديريت و تعليم و تربيت قرآني با حضور دانش‌پژوهان دوره و سخنراني استاد زاهدي در تاريخ 27/8/91 برگزار شد. لازم به ذكر است كه انشاءالله جلسه دوم ماهانه دوره تربيت استاد در روز پنجشنبه 23 آذر91 از ساعت 15 تا نماز مغرب برگزار خواهد شد.

اين جلسه با تلاوت قرآن كريم آغاز شد. در ابتداي اين جلسه استاد زاهدي با اشاره به برگزاري چهارمين جلسه انديشه‌هاي راهبردي در حضور مقام معظم رهبري؛ به تعريف مفهوم انديشه‌هاي راهبردي پرداخت. در ادامه خلاصه‌اي از سخنان استاد زاهدي در اين جلسه به اطلاع مخاطبان محترم مي‌رسد:

((  تعريف انديشه‌هاي راهبردي: مفاهيم و افكاري كه راهگشاي حال و آينده جامعه باشد و براي طراحي نقشه‌راه و پيشرفت جامعه و وصول به اهداف انقلاب اسلامي مفيد و مؤثر باشد. براي محك زدن هرچيزي از جمله افراد يا كتب برجسته و ... بايد ديد آيا حرفي مي زنند كه براي جامعه راهگشا و هدايتگر باشد؟ آيا مي توانند معبرهاي سخت آينده را باز كنند‌ و افق پيروزي و اميد را در جامعه روشن كنند؟‌
انديشه‌هاي راهبردي غير از انديشه‌هاي تخصصي است. ما در همه زمينه‌ها متخصص زياد داريم. اما هيچ كدام انديشه‌هاي راهبردي نيست.
مؤسسه صابره (س) با عنايت حضرت زهرا (س) در همين يك سالي كه كلاس داشته حرف‌ها و انديشه‌هاي راهبردي ارائه داده است.
معرفي كتاب نظام‌شناسي:
با توجه به تاكيدات مقام معظم رهبري (1) حفظ نظام منوط به اين است كه زير‌نظام‌هاي مورد نيازش را طراحي و تدوين و ارائه كنيم.  نظام يك نرم‌افزار است كه روح جمهوري اسلامي را تشكيل مي‌دهد. نظام يك منظومه و معرفت است. اين منظومه موجب استقلال و عظمت و قدرت كشور شده است. اگر بخواهيم اين نظام پابرجا بماند بايد زيرنظام‌هايش را طراحي كنيم.
نظام يك مفهوم، يك معرفت، يك نرم‌افزار، يك نقشه‌راه، يك برنامه، يك اساس‌نامه، يك اصل و مبنا است.

انديشه‌هاي راهبردي مؤسسه صابره (س):
غرب از زمان رنسانس نظام‌ها را طراحي كرده و الآن آن نظام‌ها در ايران اجرا مي‌شود و ما در زمين آن‌ها فعاليت مي‌كنيم. به خاطر همين نظام‌مندي كارهايشان است كه اگر در آمريكا هم فرياد بزنيم مرگ بر آمريكا ناراحت نمي‌شود و هيچ اتفاقي نمي‌افتد چون خيالش راحت است كه نظامش فعال است. به همين علت است كه آمريكا هنوز به براندازي نظام جمهوري اسلامي اميدوار است چرا كه نظاماتش در ايران فعاليت دارند.
و مثل درخت توت كه هر سال توت مي‌دهد اين نظام هم براي آنها سودآوري دارد.
نظام تعليم و تربيت ما را غرب طراحي كرده است. المپيادها را طراحي كرده‌‌اند تا نابغه‌ها به جايي كه آنها مي‌خواهند جذب شوند.
نظام بانكداري ما غربي است. بانك و بانكداري اساس دنياپرستي و رباخواري است. الهكم التكاثر يعني تكاثر و كثرت‌گرايي و زياده‌خواهي افراد را به هواي نفس و لهو و لعب دعوت مي‌كند. حب الدنيا رأس كل الخطيئة. بانك افراد را به هيجان تكاثر مي‌اندازد.
غرب،‌ نظام بانكي، نظام آموزشي، نظام فرهنگي، المپيادها را طراحي كرده است. براي نظام فرهنگي يونسكو را گذاشتند. يونيسف كتاب‌هاي درسي را رتبه‌بندي مي‌كند تا كتاب‌هاي درسي به سمت نظام آنها برود. براي ورزش المپيك را گذاشتند. ديگر اين نظام پهلوان تربيت نمي‌كند. براي هنر نظام هاليوود را طراحي كردند. سينماي ما افتخار مي‌كند كه فيلم روز آمريكا را اكران مي‌كند. با اينترنت و ماهواره براي ارتباطات ما نظام طراحي كردند. چون اختيار نظام دست خودشان است نتيجه‌اش اين مي‌شود كه پخش همه كانال‌هاي ما را قطع كردند.
سازمان حقوق بشر را طراحي كردند. اگر اين سازمان جنايتي را تأييد كند، كاري عليه حقوق بشر تلقي نمي شود! لذا در فلسطين و ميانمار و هر كجاي جهان هر اتفاقي بيفتد از نظر آنها اشكالي ندارد.
حتي براي دكور خانه و لباس پوشيدن ما برنامه دارند.

غرب براي همه چيز نظام دارد اما ما نظامش را نشناختيم. اينكه فساد و بي‌حجابي در جامعه زياد شده است و در حتي در خانواده‌هاي مذهبي دودستگي اعتقادي ايجاد شده به علت نشناختن نظام است.
اكسير نظام‌سازي امروزه از همه اكسيرها گران‌تر است.
ما دانش نظام‌سازي و نظام‌شناسي را نداريم.
اولين رمزي كه اين نظام گشوده است اين است كه نقطه ضعف ما نظام‌شناسي است.
انديشه‌راهبردي كه در اين كتاب (نظام سازي گمگشته جهان اسلام) مطرح شده است اين است كه رمز كار را بيرون كشيده‌ايم و گفتيم براي همه امور نظام طراحي كرده‌اند.
با انديشه‌هاي راهبردي از توطئه دشمن رمزگشايي مي‌كنيم.
نتايج نظام‌شناسي:
1) توطئه دشمن چيست؟
2) حالا بايد به دنبال نظام‌سازي بود.
نظام چيست؟ چه ضرورتي دارد؟ شاخص‌ها و ويژگي‌هاي نظام چيست؟
ما خودِ دشمن را شناختيم اما نظامش را نمي‌شناسيم. نظام غرب در دل ما جاي دارد اما ما از آن غافليم.
نظامش ما را جذب كرده و با نظامشان درون جمهوري اسلامي پايگاه زده است. از خود ما عليه ما نيرو جذب مي‌كند و از نيروهاي خودمان لشكر تهيه مي‌كند و همين لشكر را به جنگ ما مي فرستند. به همين علت است كه هنوز به براندازي جمهوري اسلامي اميدوار هستند.
غرب و جهان سكولار با نظامش ما را احاطه كرده است. رفتار متضاد ما اين است كه از طرفي مرگ بر آمريكا مي‌گوييم و از طرف ديگر در زمين نظام غرب بازي مي‌كنيم.
ولايت فقيه يك نظام است و ولي فقيه نگهبان آن نظام است. مجلس نظام است و نمايندگان نگهبان آن نظام هستند. حتي رهبري خادم نظام است. حتي براي ولايت خودش بايد جان فدا كند.
رمز اينكه در جمهوري اسلامي آسيب وجود دارد اين است كه زيرنظام‌ها ساخته نشده است.
دومين مطلب شيوه نظام‌سازي است. بايد ديد كه چگونه بايد از اسلام نظام سازي كنيم؟ راه‌حلش زيرنظام‌هايي است كه بايد از قرآن و نص صريح روايات استخراج كنيم. بايد شيوه نظام‌سازي را ياد بگيريم و براي همه موضوعات و زمينه‌ها نظام سازي كنيم.
فعلاً در اين كتاب نظام اسلامي در مديريت و تعليم و تربيت نوشته شده است... .  ))
اين جلسه با نماز جماعت مغرب و عشاء به پايان رسيد. لازم به ذكر است كه انشاءالله جلسه دوم ماهانه دوره تربيت استاد در روز پنجشنبه 23 آذر91 از ساعت 15 تا نماز مغرب برگزار خواهد شد.

1- برخي بيانات مقام معظم رهبري درباره نظام:‌ "نظام‌سازى يك امر جارى است؛ روزبه‌روز بايستى تكميل شود، تتميم شود..."(17/6/90)
"نظام اسلامى به انسانها سعادت ميدهد. نظام اسلامى هم يعنى آن نظامى كه مبنى بر هندسه الهى است براى  جامعه؛ مبنى بر نقشه‌ خداست در جامعه... نظام اسلامى بر اساس توحيد است... اساس اين است كه انسان بتواند نظام را حفظ كند. چالش اصلى نظام اسلامى از روز اول تا امروز اين بوده است؛ يعنى حفظ نظام اسلامى و حفظ اين اساس و حفظ آن مرزها و شاخصهائى كه اين نظام را از بقيه‌ى نظامهاى دنيا جدا ميكند... ما بايستى به تحكيم و حفظ نظام اهتمام بورزيم. پايه‌هاى نظام، مشخص و معلوم است؛ همه بايد بر اساس آن حركت كنند؛ در جهت تحكيم اين پايه‌ها بايستى تلاش كنند، حركت كنند، اقدام كنند، ابتكار كنند... آنچه كه مهم است، اساس نظام، هندسه كلى نظام، نقشه‌ جامع نظام است؛ اين را بايد در نظر داشت و نسبت به اين بايد حساس بود. بايد ديد حرفى كه زده ميشود و كارى كه دارد انجام ميگيرد، در مقايسه‌ى با اين نقشه‌ى كلى، در چه وضعيتى قرار دارد." (6/12/88)

 

آخرین‌ها از

0 نظر