چاپ کردن این صفحه

درسهايي از زيارت عاشورا -شماره اول

2515 1396/01/19
درسهايي از زيارت عاشورا -شماره اول

شبهه افكنان و گمراهان با جملات فريبنده مي گويند : ما فقط اهل دوستي و محبت و صلح هستيم و از دشمني كردن ، حتي با دشمنان اسلام و قرآن هم بدمان مي آيد!؟

شبهه افكنان و گمراهان با جملات فريبنده مي گويند : ما فقط اهل دوستي و محبت و صلح هستيم و از دشمني كردن ، حتي با دشمنان اسلام و قرآن هم بدمان مي آيد!؟

بعضي ها فريبكارانه و يا به دليل ناآگاهي از انديشه و فرهنگ قرآن و اهل البيت(عليهم السلام) مي گويند : ما فقط اهل محبت و صلح و دوستي هستيم و از دشمني كردن (حتي با دشمنان اسلام و قرآن) بدمان مي آيد .

اين در حالي است كه بخش مهمي از زيارت عاشورا ، لعنت بر دشمنان حكومت فرهنگ و انديشه قرآن و اهل البيت(عليهم السلام) و برائت از آنان است .

اين فراز هاي شريف در زيارت عاشورا است كه مي فرمايد : « حرب لمن حاربكم »(1) ؛ « عدو لمن عاداكم »(2) ؛ « لعن الله امه اسست اساس الظلم و الجور عليكم اهل البيت»(3) و فراز هاي بسياري مانند اين فرازهاي شريف ،با صراحت تمام، در گيري و صف آرايي و دشني اهل البيت(عليهم الصلوه و السلام) و پيروان راستين ايشان  با دشمنان و مخالفان قرآن و اسلام ناب محمد(صلي الله عليه و آله) ، را بيان مي كند .

اساسا بخش مهمي از دستورات حقتعالي در قرآن كريم درباره صف آرايي و درگيري و شدت رفتار و عدم سازش با دشمنان اسلام و قرآن و لعنت بر آنان و حتي درباره شناساندن همدستان آنان و چگونگي روشهاي گمراه كننده و فريبنده آنهاست. آياتي مانند اين آيه كه مي فرمايد : « محمد رسول الله و الذين معه اشداء علي الكفار رحماء بينهم(4) ؛ به وضوح راه را نشان داده است ، حقتعالي مي فرمايد اگر با محمد رسول الله هستي ، با كفار حربي يا استعمارگر مثل آمريكا و صهيونيزم و جهان خواران استعمارگر غرب و شرق و پيروان ايشان در داخل و خارج ، بايد رفتار شديد و خشن داشته باشي و از هرگونه هم صحبتي و دوستي يا سازش با آنها پرهيز كني و دوستي و مهربانيت را براي مؤمنين و انسانهاي بي غرض و حق طلب ، چه مسلمان و چه غير مسلمان، خرج كني .

در زيارت عاشورا فراز بسيار شگفت آوري وجود دارد كه مي فرمايد : « ورزقني البرائه من اعدائكم »(5) ؛ حضرات  اهل البيت(عليهم السلام) در اين فراز مي فرمايد : برائت جستن - يعني فاصله گرفتن ، موضع گرفتن ، مبارزه كردن با دشمنان حكومت فرهنگ و انديشه اهل اليبت(عليهم السلام) – رزق آسماني است ، گويا مي فرمايد مبارزه با دشمنان حكومت فرهنگ و انديشه اهل اليبت(عليهم السلام) ، رزق مسلمان بي تلاش و بي مجاهدت نمي شود .

با توجه به فراز هاي قبل و بعد از آن  به وضوح مي توان فهميد كه زيارت عاشورا مي فرمايد كسي كه برائت از دشمنان ومخالفان حكومت فرهنگ و انديشه اهل اليبت(عليهم السلام) نصيبش نشده است ، به شيعه بودن و حتي در ايمان خود ترديد نمايد . زيرا ايمان سالم و شيعه حقيقي و پيرو امام حسين (عليهم السلام) يقينا در چنين رزق آسماني سهميه دارد !!

زيارت عاشورا در ادامه فراز فوق مي فرمايد : « ان يجعلني معكم في دنيا و الآخره » ؛ يعني آن كسي كه در دنيا و آخرت هماهنگ با انديشه و فرهنگ اهل البيت(عليه السلام) و آشنايي با معارف ايشان مي باشد ، يقينا برائت از دشمنان حكومت فرهنگ و انديشه اهل اليبت(عليهم السلام) ، را سرلوحه برنامه هاي فردي و اجتماعي و سياسي خود قرار داده است. 

برگزيده از كتاب شرح زيارت عاشورا، تاليف استاد زاهدي: با نام “اسرار عاشقان و مقامات عارفان”. ضمناً مجموعه دروس شرح زيارت عاشورا توسط استاد زاهدي به صورت نوار و لوح فشرده موجود است و در قالب 37 جلد كتاب با قطع پالتويي در دست تهيه است كه چهار جلد آن تاكنون چاپ شده است. 

1-    من با هر كه با شما در جنگ است, سر جنگ و درگيري دارم.

2-    من با هر كه با شما عداوت و دشمني دارد, دشمني و عداوت دارم.

3-    لعنت خدا بر هر فرد يا گروه و يا جامعه اي كه اساس ظلم و تبعيض را عليه شما اهل البيت طراحي و تاسيس نمود.

4-     سوره مباركه فتح(48)- آيه 29

5-    و بيزاري جستن از دشمنان شما و صف آرايي در برابر آنها را خداوند روزي من نمود.

نقل مطالب به شرط ذكر منبع، بلامانع است.          پايگاه اطلاع رساني موسسه فرهنگي صابره (س):WWW.Sabereh.ir

آخرین‌ها از

0 نظر